26.10.2013

Itkuhälytin monitorilla

Nyt taas näitä kysymyksiä. Onko teillä kellään käytössä itkaria monitroilla? Me kun haluaisimme sellaisen ja vieläpä hyvällä kantosäteellä. Vaihtoehtoja kyllä löytyy, mutta ajattelin nyt ensin kysäistä täältä. Aina kivempi puntaroida vaihtoehtoja, jos käyttökokemuksia löytyy.

Toisissamonitoreissa kuva näkyy kokoajan ja toisissa vain silloin kun pienokainen itkee tai reagoi muuten jotenkin. Kantosäde ei välttämättä ole niin pitkä kuin monitorittomissa laitteissa, mutta olkoon se meille nyt toissijainen asia. Monessa on kuitenkin se 50-100 metriä, joka riittää loistavasti!

Huomasin, että iPhoneen/iPadiin/iPodiin on saatavilla ohjelma. Kunhan vain ostaa kameran. Millainenkohan se on toiminnaltaan. Helppo hankinta sinänsä, kun perheestämme löytyy i-sarjan tuotteita runsaasti.

Eli kommentteja ja neuvoja otan ilolla vastaan. Kiitos jo etukäteen!

Kuva
Kuva


2 kommenttia:

  1. Muakin kiinnostaa kyllä kovasti toi Medisanan kamera, mieheltä ja multa kun löytyy iphonet ja sitten vielä ipad. Mistäköhän noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Nanna. Eipä ole paljon kommentteja tullut liittyen monitoriin. Olen kahlannut monia nettisivuja läpi ja teen tulevalla viikolla pienen yhteenvedon löydöksistäni. Eli stay tuned :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...