28.10.2013

Sokerilitkua nassuun / Sokerirasitustestissä


Yäk, se on kuitenkin pahaa. Näin ajattelin, kun ajelin kohti terveysasemaa ja lähestyvää sokerirasitustestiä. Eihän sitä ilolla juo, muttei se ollut niin pahaa kuin kuvittelin. Enemmän huolestuttaa tämä syömättömyys ja verensokerin droppaus. Nälkä on ja kova, mutta tieto kotona odottavasta puuro-raejuusto-mehukeitto -hässäkästä antaa voimia.

Vai söisikö sitä sittenkin aamiais-lounaaksi home made pizzaa... Hmmm...

Pari tuntia menee nopsaan parin kirjan ja lehtien seurassa :)

Kuinkas muilla, tuliko nesteestä/syömättömyydestä huono-olo? 

EDIT: ei tullut huonovointisuutta, mutta syömättömyys teki heikon olon, joka sitten korjaantui kotona kahvin ja puuron avulla. Nyt taas jaksaa :)


4 kommenttia:

 1. Itse en myöskään kokenut sokerilitkua niin pahaksi mitä olin kuvitellut, todella makeaa mehua lähinnä. Ensimmäinen tunti litkun jälkeen meni hyvin mutta sen jälkeen olo oli todella kurja. Vietin loppuajan vaakatasossa krapulan tapaisessa olotilassa. Sama olo jäi loppupäiväksi syömisestä huolimatta. Silti, eipä se mielestäni niin hirveä kokemus ollut mitä jotkut ovat pelotelleet. :)

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus, mutta se on nyt takanapäin. Mulle ei tullut ollenkaan huonovointisuutta, kumma kyllä. Syömisen jälkeen tuli ihan normaaliolo takaisin.

   Poista
 2. Hei, löysin sattumalta blogisi; IVF-lasta täälläkin odotellaan! Puolivälissä mennään.
  Huh, toivottavasti en joudu tohon sokerirasitukseen... :/ Ei kuulosta kivalta!
  Kuinka kasvattaa bebe on muuten itselläkin hyllyssä odottamassa sopivaa hetkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit blogini. Tervetuloa mukaan :)! Onnittelut raskaudesta.
   Jostain olin lukenevani, että kaikille yli 25- vuotiaille raskaana oleville suositellaan sokerirasitustestiä. Neuvola opastaa sitten, kun sen aika tulee. Huoli pois, kaikille ei tule huonovointisuutta laisinkaan ja jos tulee, niin se kestää yleensä sen muutaman tunnin. Banaani mukaan labraan ja se nassuun heti kun viimeinen verikoe on otettu ja homma ohi. Bebe -kirja on varsin hyvä ja kivasti kirjoitettu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...