23.10.2013

Hankintalistalla vauvanhuoneeseen

Vaikka vauvanhuone alkaa olemaan jo suurinpiirtein valmiina, on muutama hankinta vielä listalla.

Musta nojatuoli ei ehkä värinsä puolesta ole se kaunein ratkaisu, mutta toimivuutensa ansiosta se saa jäädä. Uskon että se on hyvä imetystuolina, sillä se on pehmyt ja mukava istua ja siinä saa jalat mekanismin avulla ylös ja asento muuttuu hieman. Ajattelin hankkia jonkinlaisen peiton sen päälle mukavuuden vuoksi; tuoli on nimittäin nahkaa eikä ihokontaktissa se miellyttävin ja toisaalta taas kaunis peitto tainnuttaa mustan sävyä. Tuoli istuu kokonaisuuteen kuitenkin hyvin, sillä värimaailma on vaalean ja tumman puun yhdistelmää sekoitettuna muutamilla väriä tuovilla elementeillä.

Jokin kaunis maanläheinen sävy voisi toimia...

Askossa on nyt kantisetuna torkkupeite.
Kuva
Oceanspiritin sivuilta bongasin tämän kauniin tähtipeiton beigenä. Materiaali vaikuttaisi jo kuvan perusteella hieman laadukkaammalta kuin Askon vastaava malli.

Kuva
Toinen vaihtoehto olisi kaunis lampaantalja tuolin päälle ja voihan tuon viltin heittää selkänojalle. Eikä tuota taljaa nyt kesällä tulisi muutenkaan tuolissa pidettyä... Eli viltti on melkein pakollinen ostos jonka rinnalle talja tuo mukavaa pehmeyttä.

Kuva

Kuva
Ikeasta olisi tarkoitus hakea apupöytä hoitolipaston jatkoksi ja laittaa olohuoneessamme oleva block-valaisin sen päälle. Ja vaikka pupu istumaan alemmalle hyllylle :)

Kuva
Kuva
Ja loppusilauksena taiteilen seinälle parit tarrat, joissa sateenkaaren alla keimailee niin kirahvi, virtahepo, apina kuin kilpikonna.

Eli muutamia lisäyksiä tulossa vielä. Mukavaa puuhaa tämä sisustaminen, kun Bebekin on messissä ja touhuaa yksiössään vauhdikkaasti :)

Iloa päivään!

PS. Niin, se hoitotaso on nyt vielä hakuessa, kun Hemnes-lipaston päälle ei Ikea pystynytkään tarjoamaan mitään. Metsästys jatkuu.  Huomasin, että perushoitoalustoja saa ostettua korkeammilla reunoilla, joten se olisi yksi vaihtoehto. Ideoitan otan ilolla vastaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...