30.10.2013

Mommy-to-be kotitreenaa

EDIT: Kuvalaatu iPhone-kuvissa heikko, yrittäkää taas kestää ;)

Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa hieman urheilusta ja omista treeneistäni. Olen pystynyt onnekseni treenaamaan ja tiedän, että siellä ruudun takana voi olla teitä, jotka eivät enää pysty syystä tai toisesta itse urheilemaan, lenkkeilemään, etc. Tsemppiä siis teille; ottakaa hyvä kirja käteen ja nauttikaa hetkestänne :)  

Treenini ovat muuttaneet muotoaan aikalailla siitä, mihin olen tottunut. Rakastan treenata kovaa, niin että syke nousee ja hapot tuntuvat, mutten kuitenkaan ikinä unohda peruskunnon ylläpitoa eli pitkäkestoista lenkkiä tai crossaritreeniä sopivalla sykealueella.

Olen jättänyt kuukausittaisen salikorttini pois ja keskittynyt enemmän treenaamaan kotona. Ilokseni huomasin, että läheisen uimahallimme kuntosali on laitteiltaan todella käyttökelpoinen ja ajattelin hankkia 30-kerran salikortin sinne. Keväällä sitten hankin taas jäsenyyden saliketjulle, jossa on myös vauva-/lapsiparkki.

Takaisin agendalle ja treeneihini. Pyrin treenaamaan 3-4 kertaa viikossa, tosin viime viikko oli niin kiireinen, etten kertakaikkiaan jaksanut tehdä mitään ja se kostautuu heti. Kroppa on tottunut liikkeeseen ja ilman treeniä fyysinen fiilis laskee ja korvien välissä kuumottaa.. :). Ja sen kyllä huomaa, heh. Perustreenini koostuu 25 minuutin crossarista ja lihaskuntoliikkeistä. Kokonaistreeniajaksi tulee mukavat 40-50 minuuttia. Liityin tässä taannoin babyfit -sivustolle kuukausijäseneksi ja täytyy vain kehua heidän jumppiaan. Valittavana on aina hikijumpasta balettiin ja venyttelyyn. Todella monipuolista, suosittelen tsekkaamaan sivuston.

Eilinen treenini koostui crossarista (samalla katoin ohjelmaa Suomi leipoo... järkevääkö.. no jaa... ihania kakkuja ja minä hikoilen muusta kuin uunin lämmittämisestä... heheh) ja muutamista lihaskuntoliikkeistä.

Crossaritreeni takana ja siitä matolle...


Hieman keskivartalo ja pepputreeniä...


Ja kylkien venyttelyä...tuntuu muuten hyvältä ja vauvakin tykkää :)


Lopuksi vielä punnerrukset...ja hei, vedän vielä miesten tyylillä ekan sarjan..hyvä minä!


Tässä muutama kuva eilisestä treenistäni, jossa meni aikaa 30 minuuttia + venytykset ja vettä about litra. Mies oli laittanut takkaan tulen, josta hohki sitten mukavat lämmöt... Tulipahan hikoiltua ja kunnolla :D.

Miten teidän treenit sujuu, mikä on mieluisinta tällä hetkellä?

2 kommenttia:

 1. Olisi kyllä ihanaa pystyä treenaamaan mahdollisimman loppuun asti. Toistaiseksi (rv 21) juoksu, spinning ja kuntosali on sujunut vielä hyvin, toki juostessa tahti on paljon normaalia hitaampaa... Voipi vaihtua sauvakävelyyn muutaman viikon sisällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wau, juoksukin! Itselläni jätin juoksun/hölkän jo aika varhaisessa vaiheessa, mutta muu kuntoilu on pysynyt mukana. Spinning jäi fitnesskortin jättämisen myötä, mutta onneksi treeniä pystyy tekemään omaa painoa hyödyntäen. Ja sitä kun tässä on kertynyt lisää, niin askelkyykytkin tuntuvat ihan toisenlaisilta kuin normipainossa ollessani :)

   Tsemppiä treeneihin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...