21.4.2014

Sukkasunnuntain touhuja

Meidän sunnuntaimme alkoi siivoamisella ja grillin puhdistuksella. Mies otti hoitaakseen grillin ja minä imuroinnin. Myönnettäköön että olen siivousfriikki... tai siis en niinkään siivous, mutta SIISTEYSfriikki. Voitte vain kuvitella ettei tässä vauva-arjessa aina pysty ja jaksa siivoilla ja sekös sitten ottaa päähän. Olen myös opetellut (kyllä, tätä on pitänyt harjoitella) sulkemaan silmäni tietyiltä "sotkuilta". Mies monesti huomauttaa ettei meillä ole sotkuista, mutta kun rouva nyt sattuu olemaan friikki tämän asian suhteen, niin eihän siinä aina järkipuhe auta :D. 

Pulinat sikseen ja meidän sukkasunnuntain pariin, joka siis alkoi siivoamisella. Tämä Miele-merkkinen imuri on muuten ollut superhyvä ostos! Monta eri tehoa ja muutama hyvä vaihtopää. Tykkään :).


Siivoamisen jälkeen otettiin hieman välipalaa. Ollaan tykästytty Skyrreihin ja niitä löytyykin yleensä jääkaapista muutamaa eri makua. Maistoin taannoin banaaninmakuista ja bhyi!, se ei ollutkaan mun juttu. Maistui suussa kitkerältä :/. Muut maut ovatkin meikäläisen suun mukaisia, namnam.


Mies kävi täyttämässä kaasupullon huoltsikalla ja nappasi samalla mukaansa kevään ekat mehujäät! Lapsena näitä tuli imeskeltyä hymyssä suin ja eipä se ole mihinkään muuttunut aikuisiällä. Note to self: ei kannata mehujäätä syödä heti purkan jauhamisen jälkeen... oli muuten aika viilee vastaanotto suussa ja hampaissa ;D


Matka jatkui kevään ekalle rangevisiitille. Oli lyönti pikkasen hukassa, mutta eipä se haitannut. Aurinko paistoi ja lämmitti! Ja taas note to self: lantiomallisissa housuissa ei kannata mennä rangelle toista kertaa... Arvaatte varmaan miksi... :D
Kotiinpäästyämme Mies grillasi herkkupäivällisen...  "Kyllä grillaaminen on kivaa" kuului takapihalta. Syöminen mielestäni vielä kivempaa, eikö niin? :)


Ruoan jälkeen suuntasin ihanan SS:n ja Neiti E:n luo kyläilemään. Tyttö testasi ekaa kertaa Bumbo ensituolia, jonka hankintaa mietiskelin aiemmin täällä, kliks*. Tyttö istui hetken tuolissa ja treenasi istumista. Eihän tuo vielä kovin ryhdikästä ole, mutta kuukauden saatika kahden kuluttua on jo eri meno ja tuolikin pääsisi oikeuksiinsa. Kyllä minä taidan meille tällaisen kotiuttaa. Vaikkakin käyttöaika on lyhyt, niin silti. En osta uutena, vaan kierrätys kunniaan ja suuntaan ostoksille tori.fi -sivustolle.


Loppuilta menikin Tytön iltatoimissa, iltapalaa nauttien ja telkkaria katsoen. Päivä oli kiva kaikkine aktiviteetteineen.

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...