14.4.2014

Maanantain touhuja

Muutama kuva meidän päivästä.

Aamupäivällä me tytöt vähän jumpattiin. Minä heiluin kahvakuulan kanssa ja tein HIIT-treenin ja tyttö sitten taas temmelsi lattialla.


Meidän leikkimatto taitaa mennä vaihtoon... Nykyisessä on reunat ja näinollen se ei ole kovin käytännöllinen enää kun kääntyilyharjoituksia tehdään. Nyt siis touhutaan lattialla ja hei; lasipöytää voi helposti hyödyntää myös leikkeihin ;).


Suihkun, hiusten ja kasvojen sukimisen jälkeen otettiin meitsie :D


Pörrättiin kartsalla pari tuntia ja mukaan tarttui äidille uusi treenipaita ja tytölle ihana hamonen. Paita kalpeni hameen rinnalla, joten hahmosesta kuva in action!


Käytin tytön passikuvassa ja sehän vasta hauskaa olikin. Tyttö oli kulmat kurtussa, miten ei lähes koskaan muuten ole... kuvaajaa nauratti ihan yhtä paljon kuin minuakin... Nyt on kuulkaas sellainen "wanted" -kuva, että huh huh :D. No, pääasia että kuva saatiin ja päästään hakemaan passia neidille.

Nyt iltapalan tekoon ja huomenna taas aamutreenin pariin ennen muskaria ja neuvolaa, jossa saadaan ekat rokotteet, jaiks!

Mitäs teidän muiden maanantaihin kuuluu :)?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat noi meitsie kuvan sukat(?) <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Virkatut Conssit :). En tosin itse voi ottaa niiden teosta kunniaa; rähmäkäpälä kun olen mitä neulomiseen / virkkaamiseen tulee :D

   Poista
 2. ihana tyllihamonen! Mistä kyseisen ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:ltä löysin. Äkkiä hakemaan omasi pois :). No, jokos siellä on tuntemuksia?

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...