16.4.2014

Hankintalistalla: Bumbo vai Mamas&Papas Baby Snug

Olen päätynyt ostamaan Tytölle ensituolin. Kysymys vain kuuluu, että kumman. Bumbo vaiko Mamas&Papas Baby Snug? Mitä eroa niissä loppujenlopuksi on? Onko ne istuma-asennoltaan erilaisia eli tukeeko ne erilailla vauvan fysiologiaa? Käyttöajaltaan tuskin ovat toisistaan poikkeavia. Molempiin saa myös tarjottimen kiinni. Ulkonäöllisesti minua viehättää Baby Snug enemmän, mutta se on nyt toissijainen asia.
Kuva
Kuva
Kysymykseni siis kuuluu; mitä eroa näillä on? 
Onko teillä kokemuksia jaettavaksi? Onko tuoli hankittuanne ollut käytössä minkäverran, 
eli oliko hitti vai huti hankinta? Kiitos etukäteen:)!

2 kommenttia:

 1. Meillä on tuo baby snug ja olemme kokeneet sen ihan "nice-to-have" jutuksi, mutta en olisi sitä uutena ostanut. KÄyttö on kuitenkin suhteellisen vähäistä, mutta poikamme tykkää istua tuolissaan ja touhuta leluilla. Nyt varsinkin kun citteri ei enää kiinnosta. Kylppärissä snug on ollut kovassa käytössä. Tykkäämme saunoa ja poika istuu pesuhuoneen puolella kun me istumme löylyissä. Kyllä minä tätä suosittelen mutten kehota hankkimaan uutena. Eroa näiden kahden välillä en tosin osaa sanoa....

  Kiva blogi sinulla. Hetken olen jo seurannut, mutta nyt eka kommentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ano kommentistasi! En minäkään sitä uutena ajatellut ostaa, kunhan nyt pääsen ensin lopputulokseen että kumman sitä hankkisi. Todennäköisesti näissä ei ole paljon eroavaisuuksia. Kiva kun luet blogiani :). Mukavaa pääsiäistä sinulle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...