18.4.2014

Pitkäperjantain touhuja

Olen ollut alkuviikon flunssan kourissa ja kun tauti alkoi helpottamaan sai Mies saman itselleen, mutta paljon pahempana :(. Tänään siis jäi ystävien kanssa grillailut ja illanistumiset maanantaille.Vaikka ääni on vielä osittain poissa, uskaltauduin ulos. Oli superhyvä fiilis päästä ulos haravoimaan pihamaata ja nauttimaan auringonpaisteesta :).

Nappasin eiliseltä Bauhausin keikalta keltaisia tulppaaneja kotiin. Kyllä kukat vain tuovat mukavaa väriloistoa ja tunnelmaa, eikö?


Tyttö nukkua tohotti kuulkaas vajaa kolme tuntia vaunuissaan. Ihme ja kumma, sillä tätä ei ole tapahtunut kuin ehkä pari kertaa aikaisemmin :o. Yleensä vaunuissa ollaan just se aika, kun vaunut ovat liikkeellä.


Lehtikekoja syntyi sinne tänne. Huomenna kärrätään ne pois...


Uusi treeni-/kotipaita in action. Tytöstä ihan superhyvän värinen. Tuijottaa paitaa halvaantunein katsein :D


Lasipöydän hyötykäyttöä. Tytöllä oli ensin golf-lehti "luettavanaan" ja sitä seurasi Manolon kirja. Aivopesu aloitettava nuorena, heheh! Jalat ja kädet sätkivät kovasti kun uusi sivu aukeaa eteen. Hauskaa seurata meidän innostunutta murua <3.


Surffailin taas kerran Googlen syövereissä hakien tietoa vauvan kanssa matkustamisesta. Nautimme nimittäin kuukauden kuluttua tästä maisemasta. Pakkaamme laukkumme ja lennämme Nizzaan. Siitä lisää myöhemmin :).


Ilta jatkuu tästä Tytön kylvettämisellä ja iltamaidon antamisella, saunan lämmityksellä ja löylyistä nauttimisella. Jos sitä vaikka lasin kuohuvaa ottaisi pitkäperjantain kunniaksi. Ainiin, ja TVOF -finaali menee boxille, joten sohva ja musiikki kutsuu saunan jälkeen!

Iloa perjantai-iltaan!  

2 kommenttia:

 1. Tuo sinun treenipaitasi on varmasti pitkäaikainen ilo myös noiden narujen ansiosta. Niitä on kiva mussuttaa ja pyöritellä. :) Ja tuo lasipöytä, ihan paras lelu- ja kirjapidike! :D

  Kurjaa että myös sinne on lenssu rantautunut. Meillä räkäisyys teki myös paluun pääsiäisen kunniaksi, juuri kun olin saanut kaikki pehmolelut ja -kirjat pestyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin jo nyt noiden narujen hauskuuden :). Kyllä katos blondillakin välähtää mitä leikkeihin tulee :D. Onnkesi flunssa alkaa jo helpottamaan, mutta tuo pöly/siitepölyn määrä tekee tämän naisen olon aika tukalaksi... köhköh :/. No voi rähmä teidän perheen sairastelun kanssa. Tsemppiä sinne. Toivotaan että menee pian ohi ja pääset taas pyykkäyshommiin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...