13.4.2014

Matkasängynpohdintaa #2 - Samsonite vaihtui Koo-diin

Kirjoitin aiemmin matkasänkytarpeestamme ja siinä vaiheessa voiton vei Samsoniten Pop Up Travel. Tai niinhän minä luulin. Musta hevonen kurvasi taas takavasemmalta ja voittoon menikin KOO-DI matkasänky.

Kuva lastehuone.fi
Miksi sitten vaihdoimme Samsoniten KOO-DIin? Bebemme toiset kummit ovat reissanneet todella paljon heidän kahden muksunsa kanssa ja he kertoivat niin paljon hyvää tästä sängystä ettei heidän mainospuheensa jälkeen jäänyt vaihtoehtoja ;). Neiti pääsikin testaamaan uutta sänkyään sen ostopäivänä, kun hän suuntasi ekaa kertaa kummeillensa yökylään. Yökyläily oli sujunut varsin mallikkasti ja kummiperheen muksut olivat olleet mukana hoitotoimenpiteissä ja vastanneet bebemme viihdyttämisestä. Ja toki varsin painava syy tämän sängyn valitsemiselle oli myös sen käyttöaika. Tämä sänky menee periaatteessa kolmevuotiaaksi asti. Kummien käytännön kokemus sitten kertoi, että kun lapsi oppii touhuamaan ja kävelemään itse, voi olla että muksu pyörii sängyssä miten sattuu ja sänky menee sinne-tänne :D. Noh, nähtäväksi jää tämä hauskuus, hihihih!

Ainut asia mikä minua mietityttää on sängyn lattialla pitäminen. Ehkä se on vain outoa, että vauvamme koisaa lattiarajassa. Jos nukkumapaikassa vetää ovesta tai ikkuinoista on tärkeää lisätä vällyjä sänkyyn ettei bebemme ole jääkalikkana siellä. Turhaa spekulaatiota? Mene ja tiedä sitten....

Luin Amazon.com:ssa mielipiteitä matkasängystä ja sänky sai positiivista palautetta sen helppokäyttöisyydestä, pienestä koostaan ja hengittävästä kangasmateriaalista, mutta sitten taas oli kommentoitu sen huteruutta, varsinkin jos vauva jo liikkuu kovasti. Kommentteja sai myös ohut patja ja moni olikin laittanut lisäpeiton patjan päälle tuomaan pehmeyttä lisää.

Kuva
Pääsen jakamaan mielipiteeni kanssanne ja kertomaan meidän kokemuksemme, kun sänky pääse tositoimiin toukokuussa. Suuntaamme nimittäin koko perheen voimin silloin Nizzaan. Kirjoitan matkasuunnitelmistamme myöhemmin lisää.

Onko teillä kokemusta Koo-dista
Ja onko muilla tätä samaa pohdintaa sängyn lattiallapitämisestä? 
Vai onko se vain oma fiksaationi, että pitäisi nukkua oikeassa sängyssä...:D

Ciao taas!

2 kommenttia:

  1. Hei, meillä on tälläinen matkasängy, ostetiin se 5 vuotta sitten ja silloin se tais olla samsonite merkkine, jos oikein muistan. Me kyllä tykkäsimme siitä ja oikeasti tosi kätevä ja pienen koon vuoksi helppo ottaa mukaan. Alle vuoden ikäisenä me sitä käytetiin, niin ei ole kokemusta 2-3vuotian kanssa. Kyllä me huomatti se , että patja liian ohut ja laitetiin joku peitto sinne lisäksi. mustakin tuntui aluksi hassulta laittaa lapsi lattialle, mut hyvin se aina meni ja katsotiin aina sellaine suojasempi paikka, missä ei olis vetoa. mukavaa pääsiäist:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Missis H kommentistasi :). Pienuutensa vuoksi tämä on oiva sänky reissubebelle. Ehkä minä vain pohdin liikaa tätä lattialla nukkumisasiaa :). Hyvää pääsiäistä myös sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...