21.4.2014

Aurinkoinen maanantai

Olipa ihana, aurinkoinen päivä jälleen! Mies suuntasi aamupäivällä golfaamaan, joten me perheen tytöt lähdettiin kävelylle merenrantaan, Espoon Rantaraitille. Oli muutama muukin lähtenyt ulkoilemaan :). Vaikka ilma oli lämmin, sipaisin silti pipon päähän. Edelleen köhityttää sen verran, että parempi pukea hiukan liikaa kuin liian vähän.


Oravakin oli herännyt aurinkoon :)


Kukkuu!

Pysähdyin tuijottamaan merta. Lenkkikaveri veteli unihuilia. Meri se vaan on aina yhtä kaunis. Kesät ja talvet.


Iltapäivällä suuntasin Tytön kanssa kummeille kylään. Molemmat kummiperheet asuvat nopean automatkan päässä meistä ja heitä tuleekin nähtyä aika usein <3. Tuliaisiksi päivän grillimestari sai Tuntematon Sotilas bissee (ihan uusi tuttavuus mulle), rouvalle sisustuslehti ja lapsille sokerihumala Ässä-pussista.


Tyttö pääsi heti kummitädin sylittäväksi ja pusittavaksi <3


 Ja kummisedän kanssa turinoimaan <3.


Kilistetiin kummien kanssa keväälle, cheers!


Grillimestari työntouhussa. Namnamnam!


Kummeilta suuntasin kotiin ja nappasin Miehen kyytiin. Suuntasimme ilta-ajelulla Vantaalle hakemaan upouusi peräkärry.... Ei siitä sitten sen enempää, miesten juttuja ;D. 


Ilta menikin taas Tytön iltapuuhissa ja nyt on niin karsee nälkä että jääkaappi kutsuu.

Tällainen päivä tänään. Mukavaa illanjatkoa ja hyvää yötä :) 
Huomenna on muskari, jeee!

Hei, mites teidän pääsiäinen sujui?

3 kommenttia:

 1. Kuinka vanha teidän tyttö on nyt? Otatteko hänelle neuvolassa kaikki rokotteet? Ja jos on jo rokotettu niin onko selvinnyt ilman sen kummepia sivuoireita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö on nyt kolme kuukautta ja yhden viikon :). Otettiin kaikki rokotteet ja selvisi ilman kummempia vaivoja. 3 kk neuvolarokotteiden jälkeen oli illan hieman itkuinen. Annoimme etukäteen hänelle panadol-supon, koska vaikkei kuumetta välttämättä tulisikaan, on lihas rokottamisen jälkeen kipeä. Tässä tapauksessa molemmat reidet olivat varmasti hieman arat hänellä. Annettiin suppo rokotuspäivän iltana ja myös seuraavana iltana :)

   Poista
  2. Täällä nuo olisi edessä 12.5, toivon että ei tule pahempia oireita.. Myös ostettu varastoon jo para-suppoja sekä tuota suun kautta nautittavaa mansikan makuista buranaa, täytyy myös antaa vaikka etukäteen, että ei raukalla ole sitten kovin paha olo :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...