10.4.2014

Kauneushoitola Kajo, Bioline & asiakasilta

Sain yhteistyön kautta mahdollisuuden kokeilla Kauneushuone Kajon edustaman Bioline-sarjan kasvohoitoa ja tuotteita. Kauneushuone Kajo sijaitsee Espoossa, Tapiolan kupeessa Pohjantiellä (ajo Tykkitien kautta). Kajon kanssa samoissa tiloissa toimii kampaamo En Casa. Ilmaista parkkitilaa löytyy mukavasti, joten omalla autolla tulo ja parkkipaikan metsästys ei ole ongelma vaikka tulisit kauempaakin.


Astuessa tiloihin saa vastaansa ihanan lämpimän kampaamo En Casan tunnelman. Seinät on maalattu lämpimillä väreillä ja taustalla soi rentouttava musiikki. Kampaamossa on hauskoja yksityiskohtia, joihin kiinnittää huomion suuntaamalla Kauneushuoneen tiloihin. Sama lämmin värimaailma jatkuu Kauneushuone Kajon tilassa.Vastaan minut otti yrittäjä ja SKY-Cidesco kosmetologi Jonna. Minulle tehtiin kasvoihoito Biolinen ihonhoitosarjalla, joka on täysin uusi tuttavuus minulle. Bioline on italialainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Jonna kertoi, että Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. Biolinen tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät suuren määrän vaikuttavia ainesosia. 
Jonna valitsi minulle Biolinen hoitosarjasta Primaluce -nimisen hoidon, joka saa "harmaan ja elottoman ihon" hehkumaan. Eli juurikin oikea hoito minulle tässä elämäntilanteessa ;). Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihon kuulauden ja ehkäisevät pigmenttiläiskien muodostumista. Primaluce-hoito sisälsi kolmevaiheisen (!) kasvojen, decolteen ja hartioiden hieronnan. Voitte vain kuvitella kuinka nautin tästä hetkestä arjen keskellä. Täydellistä :)!Kotiinviemisiksi sain aika monta eri tuotetta, joilla tämän maman kuiva iho saadaan kuntoon. Puhdistusmaidon ja -veden lisäksi kotituotteiksi valikoituvat silmien- ja huulten ympärysihon emulsio, hedelmähapposeerumi, uudistava ja ravitseva hoitovoide sekä kasvojen aurinkovoide (tulevaa Nizzan reissua ja Suomen hyvää kesää silmällä pitäen :) ).Hoidon jälkeen ihoni tuntui erittäin ravitulta ja pehmeältä. Jonna kommentoi, että ihoni oli ollut todella kuiva ja se oikein imaisi tuotteet itseensä. Nyt sitten jatkan ihoni elävöittämistä kotoa käsin ja hoitolahoito uusitaan kesällä.

LUKIJAT HUOMIO! Jonna lupautui pitämään kauneusillan hoitolatiloissaan. Onko teissä siellä ruuduntoisellapuolen halukkaita tulemaan kauneusiltaan toukokuussa? Vietettäisiin mukava ilta Biolinen tuotteiden parissa pientä purtavaa ja juotavaa nautiskellen :). Kommentoikaahan, kiitos. 


Iloa ja valoa päiväänne!

2 kommenttia:

  1. Joo, jos sellainen järjestetään, olen ehdottomasti mukana! Luulen että mun iho imee kaikki kosteutustuotteet jo ovelta, niin kuiva se on. :)

    VastaaPoista
  2. Mukana kauneusillassa! Oma iho on tosi kuiva varsinkin talvella ja Biolinen tuotteet vaikuttavat tosi hyviltä. Tsekkasin heidän kotisivunsa. t. Miiuli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...