31.1.2014

Äidin huoltohetki

Viimeiset kaksi ja puoli viikkoa ovat menneet pikajunan lailla. Niin nopeasti etten ole ehtinyt huoltamaan itseäni juuri ollenkaan. Tänä iltana asia muuttuu ja otan omaa aikaa. Saunaan en saa vielä sektiohaavan vuoksi mennä, mutta ajattelin napsaista saunan päälle ja antaa lämpimän ilman virrata kylppäriimme ja nauttia lämpimän hellivästä kauneushetkestäni. Musiikki soimaan ja lasillinen kuohuvaa mukaan :).

Lumenen syväpuhdistava turvenaamio kasvoille, kynsinauhojen siistintä, kulmakarvat kuosiin ja kokovartalokuorinta hyödyntäen Lushin ihania tuotteita. Viimeistelen kasvohoidon Lumenen rauhoittavalla kosteusnaamiolla. Lopuksi huollan käteni ja kynteni (ovat aivan karseassa kunnossa, ugh).

Simsalabim! ja tämä nainen on taas uudesti syntynyt. Vielä kun tähän saisi lisättyä kaipaamani hikitreenin, niin kokonaisuus olisi enemmän kuin täydellinen. Muutama viikko enää jälkitarkastukseen ja sitten lenkkarit jalkaan ja salille, jipii! :)

Millaisia teidän omat hetkenne ovat? 

PS. Joe Blascosta on tullut jälleen uusi My Best Friend. Peittää tyylikkäästi väsymyksen merkit Maman kasvoilta ;)


3 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä omat privaattihetkeni ovat salitreenejä, yleensä 1-2 kertaa viikossa. Aivan ihanaa päästä pariksi tunniksi aivan toisaalle normaalista vauva-arjesta. :) Ja salittelun jälkeen onkin sitten taas rutkasti energiaa puuhailla tytön kanssa. Ehdoton henkireikä!

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan, odotanko itsekin salitreenejä :)! Kunhan jälkitarkastus on ohi, rientää tämä mami puntille. Olen tehnyt kävelytahtisen crossaritreenin (tai ei sitä voi treeniksi sanoa.. ) ja voi vitsi kun se pienikin liike teki hyvää!

   Poista
  2. Eihän tuo kerran-pari viikossa mitä ihmetreenailua ole, mutta tekee hyvää kropan lisäksi myös pääkopalle. :) Minä aloitin myös varovaisesti syvillä vatsoilla ja crossarilla, nyt jo vähän enemmän vauhtia.

   -JJ-

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...