10.1.2014

Raskausviikko 39 (38+0) - Viimeistä viedään

Raskausviikko 39 (tai siis laskennallisesti 38) käynnistyi tänään. Aikamoista. Vatsa painaa ja tietysti vauvakin jo aika paljon. UGH. Ja se että minun pallomahani sohottaa täysin eteenpäin eikä sivuille, tuo liikeratoihin tiettyä rajoitteisuutta (varmasti kaikilla tässä vaiheessa).

Kävin eilen ystävän kanssa lounaalla (hän on kolmen lapsen äiti) ja naureskelimme vatsani mittasuhteille. Huomasin sivusilmällä kuinka ihmisten katseet Stockalla liimautuivat vatsaani. Taisi olla vielä sellaiset vaatteet päällä, jotka korostivat kumpuani :D.

Otsikossa lukee, että viimeistä viedään. Näihin kahteen sanaan sisältyy myös totuus. Ensi viikolla tähän aikaan minä olen äiti <3. Päivää en tule teille paljastamaan vielä, mutta tiedotan asiasta sitten kun olen tolpillani sektiosta ja pääni sisässä surraa jotain muutakin kuin anestesia-aineet :).

Sektion ei pitänyt olla vielä ensi viikolla, mutta soitin Naikkarille rannekanavaoireyhtymän (postaukseen pääset tästä, kliks) vuoksi ja sektioni aikaistui viikolla. Menihän siinä nyt hieman pasmat sekaisin, mutta parempi näin. Venyttely ja voimistelu ovat tehneet hyvää ranteille ja käsille, mutta heti kun/jos olen tietokoneella, alkaa sormet puutumaan. Pohdin jo sitäkin, että voisiko tässä olla joitain merkkejä myös esim. "hiiriranne" -oireista. Todennäköisesti.

Tuleva viikonloppu on meidän viimeinen viikonloppumme kahdestaan. Huomenna onkin luvassa kiva päivä, josta minulle ei ole paljastettu kuin aamun ohjelma. Mittariin tuli eilen taas yksi vuosi lisää, joten rakas Mieheni on keksinyt ohjelmaa huomiselle. Jännityksellä odotan mitä se on <3.

Alla muutama kuva Honeymooneiltamme. Kohta mukana reissuillamme keikkuu yksi matkakumppani lisää :). Ihanaa!

Tällaisia uutisia tällä kertaa! Iloa päivään kaikille, It's Friday! 


8 kommenttia:

 1. Jänniä aikoja elämme :) Ihanaa <3 Nautinnollista viimeistä viikonloppua kaksin. Elämä muuttuu, mutta vain paremmaksi pienen ihmeen syntymän myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä aikoja -todellakin. En saa enää öitä nukuttua... liittyy varmasti niin hormooneihin kuin lähestyvään sektioon. Eikös kello 05.00 ole jo ihan hyvä aika herätä ja keittää aamusufet? ;)

   Poista
 2. Ihanaa viimeistä kahdenkeskistä viikonloppua! Ja ihanaa pikku murusen loppuodotusta, pian hän on täällä ja sulattaa sydämenne! <3

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana viikonloppu, nyt sitten vain jännitetään tulevaa ja odotetaan babybluesia :D. Jännittävää <3

   Poista
 3. Varmasti mieleenpainuva viikonloppu tämä, koska se on teidän viimeinen kahdestaan. :) Ihanaa h-hetken odotusta ja onnea tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Viikonloppu oli ihana, mutta väsyttävä. Koko lauantai oltiin aamusta iltaan menossa. Nyt sitten odotellaan h-hetkeä ja jännitetään :) / <3

   Poista
 4. Mukavaa viikonloppua kaksistaan ja ikimuistoisia ensimmäisiä hetkiä pikkuisen kanssa!
  t. V-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos V-M <3. Jännityksen, pelon ja odotuksen aikaa... h-hetki lähenee ja uni ei tule silmään. Mutta ei se haittaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...