19.1.2014

Terkkuja kotoa!

Nopea postaus kuulumisistamme. Kirjoitan huomenna sitten lisää :)

Päästiin perjantaina kotiin. Oli kyllä ihanaa, mutta silti pelottavaa. Pärjäänkö minä/me, miten ymmärtää vauvaa, osaanko minä... Näitä mietin ja paljon muuta. Kaksi ekaa yötä on mennyt aika hazardisti. Opetteluahan tämä on. Eilen esim. tajusin itkukirkunan jälkeen, että lisämairoa kehiin ja äkkiä. Onneksi Rakas mies on rauhallinen ja hän sai minutkin rauhoittumaan :). Tehtiin se virhe, että valvottiin puoli kahteen yöllä, jolloin rytmi meni ihan sekaisin ja tänään syötiin aamiaisbrunssi sitten klo 11.30. Ei näin;)! Tänään sänkyyn viimeistään kello 23 rauhoittumaan. Kyllä automaattinen kellomme herättää, kuten nyt. 

Eli maitobaari auki ja sitä rataa. Kirjoitan huomenna lisää mm. sektiosta ja muista huomioista joita 4 päivän äitiyden syvällä rintaäänellä voin todeta :D. 

Iloa iltaan, Me ja Baby

2 kommenttia:

 1. Ihania alkuhetkiä toivottelen sinne kotiin! Hämmennyksen hetkiä tulee olemaan vielä monen monta, vielä näinä päivinä huomaa välillä tulkitsevansa vauvaa ihan väärin ja sitten kiroaa omaa hölmöyttään. :) Mutta joka päivä rakas tyttärenne opettaa jotain uutta itsestään ja myös teistä vanhempina. Tsemppiä maitobaareiluun, se vaatii paljon kärsivällisyyttä sekä sinulta että pieneltä neidiltä. Ja vähän itkujakin molemmilta. Mutta usko pois, se kannattaa! <3

  On ollut oikein ihana seurata teidän matkaanne ihan alusta alkaen, ihan kuin ystävä olisi saanut vauvan, niin kovasti täällä iloitaan teidän kolmannesta perheenjäsenestä. :)

  Muistakaahan myös nukkua!

  -JJ-

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut täältäkin prinsessasta! Täällä puolestaan ollaan vielä yhtenä kappaleena =).
  -Ninuska-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...