14.1.2014

Pari kirjaa: Isovanhempien muistoja ja Vauvakirja

Kaksi kirjaa.


Aloitetaan Vauvakirjasta.
Lueskelin ihanan SS:n luona heidän vauvakirjaansa ja ihastuin totaalisesti. Mauri Kunnaksen Vauvakirja on kivasti kuvitettu ja siihen pystyy kirjoittamaan asioita jo ennen vauvan syntymää. Toki varmasti monessa muussakin vauvakirjassa voi kirjoittaa elämästä ennen vauvantuloa, mutta tämä kirja jotenkin kolahti minuun kokonaisuudellaan.

Minusta on ollut ihana lukea omaa Kulta-aika lapsuuden vauva- ja lapsuusmuistoja. Itseasiassa minulla on kaksi kirjaa, joista toinen on tuo edellämainittu ja toinen kirja on Minä vekarana. Vanhempani ovat kirjoitelleen kirjoihin ahkerasti ja aina kotikonnuilla käydessäni olen lukenut niitä hymy huulilla ja kyynel silmäkulmassa.

Tässä muutama kuva Kunnaksen kirjan sisällöstä. Hauskoja kuvia, eikö? 
Jatketaan Isovanhempien Muistoilla.
Silmiini sattui myös toinen kirja jonka kiikutin hymyissäsuin kotiin. Kirjan nimi on Isovanhempien muistoja: Kirja lapsenlapselle. Mielestäni ihana ajatus antaa isovanhemmille mahdollisuus jakaa omaa elämäänsä ja kertoa muistojaan Bebellemme. Varsinkin kun oma isäni istuu ja seuraa meitä pilvenreunalta, on tulevan mummin kirjoittamat muistot tärkeitä valokuvien lisäksi.

Olisiko tällainen Isovanhempien muistoja 
myös siellä ruuduntoisellapuolen mieluinen ylläri?
(psst... löytyy ainakin Akateemisesta kirjakaupasta kohtuuhintaan; 12,90 e) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...