13.1.2014

Surprise! Babyshower time!

Ja niin minä jouduin kerrankin jekutuksen kohteeksi :D.
Mieheni oli jo aikapäivää sitten buukannut kalenteriin merkinnän "yhteistä ohjelmaa - ylläri". Kyselin sitten edellisenä päivänä hieman pukukoodia ja tilaisuuden luonnetta. Mekko, saappaat, tukka hyvin ja jonkinlainen näyttely olisi ohjelmassa. Hmmmm... okei. Ja valmiina pitäisi olla kello 15.

Päivä koitti ja päätimme yhteistuumin siivota koko huushollin ennen lähtöä. Kahden aikoihin ajattelin, että istun sohvalla vielä hetken ja alan sitten ehostamaan itseäni ja etsimään vaatteita. Siinä minä istuin; tukka sekaisin, siivousvaatteet päällä ja silmät sikkurassa. Ovikello soi. Hihkaisin miehelle että menee avaamaan oven, sillä olin aikamoinen näky em. vermeet päällä ja ovikellon soittaja voisi jopa säikähtää :). Ovi aukesi ja rakkaat ystäväni vaeltavat sisään. YLLÄTYS!!

Seitsemän daamia valtasi kotimme! IHANAA! Yht'äkkiä keittiössämme hääräsi naislauma, joka laittoi pöydän koreaksi. Sillä välin minä vaihdoin vaatteet ja suin itseni pelikuntoon. Edes jossain määrin :D. Ihania herkkuja, naurunremakkaa, lahjoja äidille ja tulevalle pienokaiselle ja etenkin sitä yhdessäoloa.

Vauva sai kirjoja, vaatetta ja vaippakakun, jonka sisään oli ujutettu kaikkea tarpeellista. Mamaa taas hemmoteltiin lahjakortilla, body lotionilla ja kuorinta-aineella.

Voi rakkaat ystävät, kiitos ihanista bileistä <3. Yllärit - ne ovat parhaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...