2.1.2014

Päivänasu á la raskausajanpukeutuminen #2

Kuten tässä edellisessä raskausajanpukeutuminen -postauksessa kirjoitin, olen hankkinut raskauden aikana vain muutamia tunikamekkoja ja parit äitiysfarkut. Pidemmittä puheitta, tässä yksi asukokonaisuus mistä pidän todella paljon. Helppoa pukeutumista: heitän vain karvaliivin tunikan päälle, jos tiedän etten tule ulkona olemaan pitkiä aikoja. Hikihän siellä kaupoissa muuten tulee :)

Ja UGG:t ovat loistovalinta. Jalat tykkäävät, kun niitä ei sullota aina saappaisiin :)

Iloa päivään kaikille!


5 kommenttia:

 1. Kiva asu! Itseä alkaa jo vähän tympimään tämä raskauspukeutuminen, kun en halua ostaa hirveästi mammavaatteita vain muutamaa kuukautta silmällä pitäen (etenkin jos enempää lapsia ei saada), niin lähinnä muutamilla legginseillä ja tunikoilla/neuleilla hiihdellään... Mutta mahasta ja olotilasta nautin kyllä yhä, kun olo on pysynyt hyvänä (rv 30 nyt). Tsemppiä sun loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, että olet voinut hyvin. Nauti siitä ja kasvavasta kummustasi. Täällä aika matelee ja kuitenkin samaan aikaan se menee kuin pikajuna eteenpäin:). Leggarit ja neuleet toimivat paremmin kuin hyvin. pääasia on ettei vaatteet ahdista päällä.

   Tsemppiä myös sinne, voitonpuolella olet :)

   Poista
 2. Ihana liivi! Saako kysyä mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta saa kysyä:). Ostin liivin syksyisellä Espanjan reissullamme, mutta luulen että ainakin Zarasta löytäisi vastaavia.

   Poista
 3. Tosi kiva asu! Uggit oli ja on edelleen mun lempparit, niiden mukavuutta ei voita mikään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...