12.1.2014

Bugaboo Buffalo - Näppärät Bugikset

Meillä ei ole paikkaa säilyttää Bugisten runko-osaa oikeastaan muualla kuin sisätiloissa. Yksi vaunuhankintamme perustarpeista olikin löytää vaunut, jotka taittuvat pieneen tilaan. Bugikset ovat erinomaiset tähän tarkoitukseen. Vaunut muuttuvat kädenkäänteessä näppäräksi paketiksi, joka on helppo asettaa eteiseemme.

Hankimme säilytyskaukalon runko-osalle,  joka suojaa loska- ja kurakeleillä lattiaa / mattoa likaantumasta. Kun vaunuaika on ohi ja voimme siirtyä ratasistuin aikaan, taittuu istuinosa runko-osan mukana pieneen pakettiin.

Tajusin perjantaina että meiltä puuttuu vielä vaunusuoja. Googletin muutamia malleja ja päädyin lopulta Färg & Formin vaunusuojaan, koska siinä on seitsemän kiinnitysrengasta. Parissa muussa oli vain kolme tai viisi. Pohdin musta/valkoisen ja harmaa/valkoisen välillä, mutta kauppaan päästyämme olimme molemmat mieheni kanssa sitä mieltä, että musta/valkea on meidän vaunuihin passeli. Nyt alkaa olemaan hankinnat kasassa, joten tervetuloa Bebe :)


 Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille :)!

6 kommenttia:

 1. Ihana vaunusuoja, itse hankin saman tuotteen tällä viikolla vaaleanpunaisena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvien lomassa on kiva nukkua:). Ja miksen ole yhtään yllättynyt tuosta värivalinnastasi, hihihih ;). Tehtiin hyvä valinta merkin suhteen; kunnon kiinnittimet.

   Poista
 2. Pilvet on kivat, niitä meilläkin katseltiin. Tykästyin itse kuitenkin näihin http://www.bebes.fi/kauppa/product_info.php?cPath=24_58&products_id=3186. Nyt jäin vaan pohtimaan tuota kiinnitysrenkaiden määrää, onkohan sillä kuinka iso merkitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itse halusin suojan, jossa on monta rengasta. Tuiskussa ja tuulessa (edellisvuosien lumisateista puhumattakaan), kun lykkii vaunuja, on tuulesuojalla iso merkitys. Itse olen oikea poropeukalo ompeluhommissa eli en voinut kuvitellaakaan ostavani jotain mitä pitäisi itse tuunata, mutta jos sinulla pysyy neula ja lanka sekä ompelukone hyppysissä, niin voithan aina tuunata suojaa jos malli muuten miellyttää silmääsi :)

   Poista
 3. Itse pähkäilin kans tässä kaupassa, että otaanko sama mallin mikä sulla tai Dooky, niin päätyn sitten Dookyn, koska siinä näppära tarra systeemi, mille voi sitten säätä suoja. Lisäksi tilasin netistä lisä rengaita, jos tarvi lisätä.
  Tsemppiä sinne, teillä kohta H-hetki käsillä:) Mahtava kun saate pikku prinsessan kohta syliin:) Tässä odotellaan ja ihmetellään, että milloin syntyy.
  Oikein mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. pilvet on kiva, meille tuli addbabyn uv-suojallinen verho pari vuotta sitten. suojaa paremmin kun tavis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...