2.2.2014

Philips Avent Mikrosteriloija

Kirjoitin tuossa taannoin Philips Aventin Mikrosteriloijasta ja ajattelin tässä vaiheessa jakaa kokemukseni tuotteesta.

Olemmeko olleet tyytyväisiä hankintaamme?
Kyllä olemme! Varsinkin nyt, kun pienokaisemme on yhdistetyllä maitobaari-korvikelinjalla, on pulloja pestävä ja steriloitava joka päivä. Sterilointi on niin älyttömän helppoa ja nopeaa. Ei tarvitse odottaa veden kiehumista ja kyttäämistä. Nyt vain kaksi desiä vettä steriloijan pohjalle; pullot, tutit ja muut sterilointia kaipaavat tavarat paikoilleen, kansi päälle ja mikroon neljäksi minuutiksi. Ja valmista tuli!

Nyt jos teillä lojuu tämä loistava kapine käyttämättömänä ja pesette/kiehutatte pullojanne ja muita vauvatarvikkeita, niin ei muuta kuin kaivakaahan vempele naftaliinista käyttöön!

Iloa sunnuntai-iltaan!
4 kommenttia:

 1. Olemme kerran kokeilleet Ainu MAM Anti-Colic- tuttipulloa, kun itse jouduin olemaan 2 h asioilla ja mies jäi hoitamaan pikkuista. Tänä aikana oli tietysti tullut jo nälkä, mutta onneksi kaapista löytyi pumpattua maitoa ja kyseinen pullo, joka oli hankittu odotusaikana. Pullossa oli erilliset ohjeet helppoon mikrosterilointiin:"Pullon voi steriloida hetkessä: kaada pulloon vain hieman vettä, lämmitä mikrossa kolme minuuttia ja tuttipullo on valmis käyttöön." :)

  Helppoa..eikö ;)

  -Bugaboo-bongari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillä muuten onkin yksi tuollainen MAMn pullo. Oikein näppärä sekin :)!

   Poista
 2. Voihan, tuollainen vempele meidän olisi pitänyt hankkia nimittäin nimimerkillä pumppuäiti, joka joutuu koko ajan pesemään pulloja. Huoh! Kiva lukea tuoreen äidin fiiliksiä. Oma vauvani on 4,5kk. Tervetuloa kurkkaamaan http://munpoikanimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :). Kyllähän pulloja tarvitset jatkossa, joten suosittelen lämpimästi tuon vekottimen hankkimista. Käyn ilmanmuuta kurkkaamassa blogiisi :). Ja hei; kiva että löysit minun blogini.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...