1.5.2014

Päivien touhuja

Äsht! Olin kirjoittanut meidän viime päivien touhusta pitkän rallatuksen ja yht'äkkiä tuli virheilmoitus ja koko stoori karkasi bittiavaruuteen. Argh. Noh, lyhykäisyydessään tarinoin meidän viime päivien touhusta ja siitä kuinka tälle Duracellille iskee välillä laiskuus. Talvikengät ovat vieläkin eteisessä laittamatta ja imuroidakin pitäisi jajajaja... Kyllähän ne kerkee vielä tekemään, eikö vaan? :D

Muutamia otoksia viime päiviltä....

Dieetti ja treenailu nostettiin uudelle tasolle, joten nyt mennään tarkalla ruokavaliolla pari viikkoa jotta sitten Nizzassa voi "rötväillä" hyvillä mielin...


Oho!... Pari päivää ennen em. dieetin ja treenailun aloitusta tankkasin oikein kunnolla namia, namia ja namia. Eihän näitä suussasulavia Brysselin herkkuja voinut jättää nauttimatta... ;)


Lauantaina oli vanhempien city-ilta. Tyttö S lähti kummeillensa yökkärikylään ja me vanhemmat suuntasimme dinnerille, keikalle ja parille drinksulle. Oli hyvä keikka ja kiva ilta kaikinpuolin. Dregen lämppäsi Monroeta ja tykästyin miehen muutamiin biiseihin. Ja Michaelin energia täytti taas koko Tavastian. Käsittämätön powerpakkaus tämä herra :)!


Yön pikkutunteinta törmättiin Dregeniin...


Ja mites Tytöllä oli mennyt yökkärikylässä? Super hyvin. Laitoimme Miehen kanssa videopätkän meidän rakkaalle, jota kummi oli sitten näyttänyt ja tyttö ihmetellyt. Kummiperheen lapsukaiset huvittivat Tyttöä ja kyllä hän oli nauttinut saamastaan huomiosta. Tyttö oli nukkunut ja syönyt hyvin eli kaikki oli mennyt by the book. Kotiin haettiin hymyilevä tyttö <3. Kun lapsi on rakastavassa paikassa, missä saa pusuja ja haleja loputtomiin, on vanhempien kiva lähteä välillä tuulettumaan.


Nappasin eilen ekaa kertaa korkkarit jalkaan. Ja kas, melkein sävy sävyyn Storksakin kanssa. Kappas! ;)


Ja eilisen päivän meitsie... Kukkapaita päälle. Keväthän se on vaikkei mittari sitä vielä kerrokaan... (mites toi kuvan laatu... hupsista..)


Näin Honkkarin mainoksen vappupalloista, jotka eivät olleet hinnalla pilattuja. Kolme kappaletta nappasin mukaani. Meille ja ystäväpariskunnan muksuille.


Ja kyllä sitä ihka ekaa wappupalloa sitten ihmeteltiinkin! Ihan ärsytykseen asti. Tyttö hermostuu välistä, kun ei saa kiinni jostain kiinnostavasta jutusta. Kiihtyvyys 0-1000 tapahtuu hetkessä :D.


Tällaista meille tällä kertaa. Nyt otan hieman välipalaa ja suuntaan misun kanssa ystäville kyläilemään.

Kivaa vapunpäivää kaikille! 

PS. Huomenna tulee kutsu kauneusiltaan, joten stay tuned!

1 kommentti:

  1. Voi tuo neiti S:n ilme palloa ihmetellessä! <3

    Meillä vieläkin talvitakit ja -kengät eteisessä, mitenhän ne lentäisi vaatesäilytykseen kesän ajaksi..? Jos se takatalvi tuleekin vielä? ;)

    Teidän ilta kuulosti kyllä tosi kivalta!

    Kävin Kauneushuone Kajossa kasvohoidossa, voi että teki hyvää! Ja taisin hieman torkahtaakin siinä hierontojen lomassa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...