26.5.2014

Korkeasaaressa

Sain oikein mieluisia vieraita, kun rakas ystäväni saapui kahden lapsensa ja minun äitini kanssa pariksi päiväksi meille kylään. Toisena päivänä oli todellinen hellepäivä ja niin me suuntasimme tervehtimään Korkeasaaren asukkeja. Tyttäremme ei käynnistä vielä kovin ymmärtänyt, joten hän keskittyi omaan tekemiseensä eli Sophie kirahvin järsimiseen... :). Kiva päivä oli, vaikkakin todella kuuma. Huhhahhei!

Menossa iloisin mielin Koreasaareen... Lauleskelin muuten tyttärellemme "Huomenna mennään Korkeasaareen...koko päiväksi". Samalla esitin tottakai hassua apinaa ja siitäkös riemu syntyi :D


Hypättiin kummipojan kanssa bambin selkään.


Ihan ensimmäisenä suuntasimme karhulinnaan, jossa karhu reppana yritti mennä pulahtamaan kuuman päivän vuoksi, mutta vettä ei ollut tarpeeksi... Onneksemme huomsin, että toisella puolella karhulinnaa oli vesiallas lähes täysi, joten ehkäpä nallukka suuntasi sinne... toivottavasti.


Kas! Kummipoikakin malttoi olla hetken paikoillaan... Miten seitsemän vuotias poika voikaan olla täynnä energiaa koko ajan. Jatkuvasti oltava liikkeellä hyppien, juosten, kirmaten, laukaten.. you name it... Ja ääni kuuluu taukoamatta.


Meidän neitiä ei karhut eikä apinat kiinnostaneet, mutta Sophie sai jälleen kyytiä. Jatkuvaa puremista. Hampaita tulossa..

Ostin Bugiksiin aurinkovarjon ja istuinsuojan. Aurinkovarjo osoittautui nappiostokseksi. Harkitsemme juuri myös kesäkuomun ostamista, sillä vaunut ovat olleet tuskaisen kuumat ja tyttö kärsii siitä jonkinverran. Niska oli eilen ja tänään aivan hikisen nihkeä :(


Välillä pysähdyttiin istumaan, ihmettelemään ja tietysti hassuttelemaan.


Ei oikaistu ei...


Lähtötunnelmissa. Ja taas Tyttöä nauratettiin. Hahaha! Apina ja kummipoika oli hauskaa seuraa!


Meillä oli oikein kiva päivä. Leppoisaa yhdessäoloa, höpöttelyä, naureskelua ja vitsien heittoa. Hyvien vitsien -tietysti :).


Menkää ihmeessä käymään Korkeasaaressa! Bussilla pääsee muuten todella näppärästi suoraan hoodeille. Rautatientorilta lähtee bussi numero 16 (muistaakseni....) ja se vie suoraan lippujen ostopaikan luokse. Kiva aktiviteetti kesäpäivälle.

Iloa maanantaille!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Mistä tuo ihana istuinpehmuste on? :)

  -Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuulia! Istuinpehmusteen löysin Vauvatalo Johannasta Sellosta. Kiva löytö. Tykkään kuosista älyttömän paljon ja se sopii moneen eri vaunumerkkiin :). Ja hei; hinta oli oikein hyvä: reilusti alle parikymppiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...