27.5.2014

Pihahommia vaihteeksi

Teimme viime kesänä kivetyksen talomme päätyyn ja samalla kitkin melkein kaikki rikkakasvit pois ja nypin siinä samalla myös kaikki sinnetänne "heitetyt" sipulikukat. Halusin päädystä mahdollisimman simppelin ja kauniin. En nimittäin todellakaan ole mikään viherpeukalo ja näin ollen kukkakedot eivät ole minun juttuni. Valitettavasti. Perattuani kukat ja kasvit hurautin puutarhaliikkeeseen ja toin mukanani havuja ja siirsin muutaman rodon niiden seuraksi. Syksyllä laitoimme maisemointikankaan paikoilleen ja tänään sitten kipaisimme Honkkariin hakemaan koristekuoriketta. Hitsi, tällainen tumpelokin osaa tehdä ihan nättiä jälkeä :). Alla muutama kuva projektista. Jos vaikka siellä ruuduntoisellapuolen joku innostuisi myös!

Viime kesän kuvia kivetyksen valmistumisesta... Mies tokaisi silloin, että ei enää usko näihin mun fraaseihin, et "ihan pikku hommahan se on...". Hahhah! Hän nimittäin lastasi kivet peräkärryyn, joka sitten irtosi autosta Bauhausin horror hoursien aikaan ja aiheutimme pienen hässäkän keskellä kulkuväylää... Ystävät tulivat apuun. Kiitos L&V. Olimme varmasti aikamoinen näky... :D


Tein muuten tätä kivetystä juuri silloin kun odottelimme milloin raskaustestin voi tehdä siirron jälkeen...
Oli pakko olla jotain tekemistä koko ajan...Havut ja rodot paikoillaan...


Ja loppusilaus kuorikkeella... Selitin Tytölle miten hän saa sitten ensi kesänä touhuta äidin ja isin kanssa pihalla... Oman kastelukannun kanssa tottakai :)Tadaa! Valmis!


Kylläpä tuli erinäköinen tämän kuorikkeen kanssa. Ja hyvä että valitsimme tämän punaisemman kuorikevärin. Tulee vihreät kasvit kauniisti esiin.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...