21.5.2014

Muistoja ristiäisistä

Kirjoitin taannoin tyttäremme ristiäisistä ja lupasin palata uuden tekstin kera, kunhan saamme kaikki kuvat itsellemme. Noh, kuvat ovat olleet jo hyvän aikaa meillä, mutta postausta ei vain ole kuulunut, joten korjataanpa asia.

Ristiäispaikan saaminen ei ollutkaan niin yksiselitteinen juttu. Muutama muunkin vauvaperhe oli varannut ristiäispaikan, joten valinnanvaraa ei liiemmilti ollut. Vaikka olin varauksen kanssa ajoissa liikkeellä. Eli te jotka havittelette Länsi-Espoosta ristiäispaikkaa, niin tehkää varauksenne hyvissä ajoin. 

Ristiäiset olivat Haukikappelissa ja se toimi meille todella hyvin. Viereita juhlissa oli vajaa kolmekymmentä ja tälle määrälle vieraita oli Haukikappeli varsin passeli. Olimme kutsuneet lähiomaistemme ja kummien lisäksi muutamia ystäviä, jotka ovat meidän perheelle läheisiä ja joiden kanssa myös pienokaisemme tulee viettämään aikaa.


Tein vieraita varten ohjelman jossa oli "kastekaavan" lisäksi ote Jenni Vartiaisen kappaleesta Missä muruseni on. Tämä kappale on minulle todella tärkeä. Voitte lukea kappaleen tärkeydestä täältä. Tämän lisäksi etsin tyttäremme nimestä historianhavinaa ja kirjoitin mistä hänen molemmat nimensä ovat peräisin.

Ohjelmassa oli myös lauluesitys. Mieheni säesti kitaralla ja rakas, upeaääninen ystävämme lauloi pari osuutta kappaleesta Lintu ja lapsi. Kyllähän siinä äidin silmäkulma kostui <3.


Tyttäremme nukkui kummitädinsä turvallisessa sylissä koko toimituksen ajan ja heräsi vasta kun kahvittelu alkoi :).Tarjolla ristiäisissä oli kanapiirakkaa, sulhaspiirakoita ja munavoita, voileipäkakkua (kiitos J tästä), vaahtokarkkeja, suklaata, keksejä ja tiikerikakku. Täytekakun tilasimme Kaisan Cafeesta Tapiolasta. Kiitos järjestelyistä kuuluu myös hyvälle ystävällemme T:lle, joka tuli auttamaan kattauksen kanssa. Huomaa, että herra on ammattilainen.

  

Lahjoiksi pienokaisemme sai mm. taidetta, kummilusikan, vaatetta, kirjallisuutta, aterimet ja koruja. Kaikki ovat oikein mukavia muistoja.

Tyttäremme suuri juhlapäivä oli oikein onnistunut. Iloinen puheensorina täytti kahvipöydän ja lähestulkoon kaikki syömiset menivät :).


”Sanovat jos jossain huomaa tähdenlennon niin,
toivoa voit silloin mitä vaan.
Yöllä ylös taivaalle mä pyynnön kuiskasin,
kävisipä pian tuulemaan.

Tuuli, tuule sinne missä muruseni on,
leiki hetki hänen hiuksillaan.
Kerro rakkauteni, kerro kuinka ikävöin.
Kerro häntä ootan yhä vaan.”


Ja niin meidän kaunis tyttäremme
saapui luoksemme
14.1.2014.


Olemme hänestä maailman onnellisimpia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...