21.9.2014

Kurkkaus tytön huoneeseen

Meille tuli tarve hankkia tytölle vaatekaappi. Selailin niin Pinterestistä kuin Instagramista sopivia vaatekaappeja ja monesti silmiini osui Ikean Hensvik. Pohdin olisiko ko. kaappi meidän tarpeisiimme liian pieni (niukasti hyllytilaa), mutta emme tule säilyttämään tytön koko kausivaaterepertuaaria tässä kaapissa, joten ostopäätös syntyi. Eteinen tulee olemaan kura- ja kausivaatteiden säilytyspaikka. Sitten kun niitä tarvitaan.
***

Kaappi oli nappiostos. Nallet ja puput löysivät paikkansa kaapin päältä, samoin ristiäislahjaksi saatu taideteos, joka odottaa kehystämistä edelleen. Mekot, hamonen ja haalarit pääsivät roikkumaan henkareihin.Lakanat ja osa varastoon menevistä tavaroista pääsivät hyllyille. Testasin tuota vaaleanpunaista laatikkoa ja sen toimivuutta kaapissa. Hyvin mahtui ja toimii, joten niitä muutama lisää.

   
Lipasto on ajanut oikein hyvin hoitopöydän roolia. Laatikot ovat olleet kovassa käytössä ja niihin mahtuu vaikka ja mitä tarpeellista aina vaatteista vaippoihin. Kävin taannoin -ylläri, ylläri- Ikeassa ostamassa tuon laatikoston irtotavaroille. Jatkossa neiti voi vaikka piirrellä ja touhuta sen päällä.


Kortteja roikkumassa vaijerissa. Kauniille vaatekappaleille myös oiva paikka :)


Ja sitten uninurkkaus. Hitsi mä olen kuulkaa monta kertaa nauranut tuolle mun "katosväkermälleni". Laitoin sen turvaa tuomaan kun Ässä oli ihan pieni ja siihen se on jäänyt! Eiköhän olisi aika jo ottaa pois, vai mitä luulette? Uudintanko olisi ollut ehkä hieman kauniimman näköinen.... :D.

Ristiäismekko on menossa varastoon säilytykseen. Näköjään sekin jäi puolitiehen eilisen järjestelytohinan keskellä.


Tällaista muutosta neidin huoneessa. Nyt on hetkeksi hankinnat tehty. Terkkuja rennosta sunnuntai-aamusta. Ja mitkäs mulla jalassa? No miehen oloasuhousut tietenkin :D.


Iloa sunnuntaihin! Nyt tekemään pannaria iltapäiväkahvivieraille!
Ciao!

PS. Tytöllä on alkanut yöhyörinnät; konttausasennossa ollaan öisin ja monta kertaa. 
Ja takaisin selälleen ei päästä ennenkuin äiti tai isi jeesaa. 
Muilla samaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...