20.9.2014

Stokke Table Top & Baby Set

*Postaus toteutettu yhteistyössä Stokken kanssa

Meillä ruokaillaan vallan äänekkäästi ja välillä erittäin sotkuisesti..... Kuten kaikissa lapsiperheissä ja varsinkin niissä joissa pienokaiset opettelevat tätä jaloa syömisen taitoa.

Olen ollut todella tyytyväinen meidän Stokke -settiimme. Meillä oli ensin käytössä Newborn Babyset , joka oli oikein mainio sen helpon siirrettävyyden vuoksi. Nappasin tytön kaukaloineen mukaan ja suuntasin milloin kotihommien pariin huoneesta toiseen tai sitten alakertaan viettämään koko perheen voimin rennonletkeää aamuhetkeä leffan parissa. Tyttö kölli tyytyväisenä kaukalossa ja otti torkut tai sitten ihmetteli touhujamme siitä käsin.

Kun hetki oli koittanut, kotiutimme Table Topin ja Babysetin (kiitos Anne/Polhem PR :) ) ja aloimme totutella istumaan syöttötuolissa. Muutamana ekana päivänä laitoin pari pyyhettä tukemaan istumista, mutta pian otin pyyhkeet pois ja annoin tytön harjoitella istumista "isojen tyttöjen tuolissa".

Kuosin väriksi valitsin harmaaseen taittavan sinisen. Eipähän näy ruoan tähteet ja sointuu mukavasti myös meidän keittiön/olohuoneen sisustukseen. Tärkeää, varsinkin tuo viimeinen kriteeri ;)
Tabletop on ollut todella hyvä. Ässä tykkää katsella siitä kuvia ja vaihtelenkin niitä aika ajoin. Ajattelin että ehkäpä valokuvia voisi ujuttaa muovin alle. Isovanhemmista, kummeista, ystävistä, touhuista...

Äitini oli meillä kylässä ja hän oli napannut tytölle pelkän kaulurin syötön ajaksi. Näppärää. Eipähän olleet hihat taas soossissa, vaikka yritän välttää sotkua käärimällä ne aina ylös :)Ja jottei totuus unohtuisi.... Ruokakirjanurkkaus on saanut seurakseen tytön ruokailuun liittyviä asioita. Tässä me ennenmuinoin pohdimme tulevan illan menuja ja luimme reseptejä. No tehdään me sitä edelleen, mutta ei ehkä ihan niin usein ;). Tulevia aikoja odotellen, heh.


Ja millä sitten pidän puhtaana pienen ruokailijan syömispaikan? Olen vuosikausia käyttänyt Method -merkkisiä pesuaineita tietyissä siivousrutiineissani. Ne ovat non-toxic -merkittyjä, joten pyyhin neidin paikan ko. aineella aina kun tarvis. Ja tarvis on ja useasti.


Onko teillä käytössä Tabletop vaiko sitten jokin muu hyvä systeemi? 
Onko siellä ruuduntoisellapuolen siivousfriikkejä, jotka hinkkaavaat ruoantähteet 
aina ruokailun jälkeen vai vasta päivän päätteeksi?


Nyt Ikeaan hankkimaan tytön huoneeseen parit huonekalut. 
Niistä lisää myöhemmin. 
Ciao :)

1 kommentti:

  1. Meillä syödään myös usein pelkässä vaipassa, kesällä kun oli niin turkasen kuuma ja nyt uudestaan kun neidillä oma lusikka menossa mukana. Pyykkiä säästyy huomattavasti. Lisäksi kun ruokalappuja ei ole käytetty lähes puoleen vuoteen (tyttö sai aina hirveän hepulin, joten luovuttiin kokonaan), on sotku ruokailun jäljiltä usein aikamoinen. Otan yleensä sotkut wet wipeseilla samalla kun kuuraan tytön puhtaaksi. :-) Ei tarvitse erikseen hakea rättiä siivoamiseen. Nyt pitäisi hankkia Tripp Trapp meillekin koska nykyinen syöttötuoli alkaa olla aika vaarallinen, neidin lempparipuuhaa on kiivetä tuolista pöydälle tai sitten vaan jäädä seisoa patsastelemaan tuoliin. :-/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...