12.10.2014

Blogikriisi

.... ja kriisin selätys.

Kaksi viikkoa olen pohtinut ja miettinyt asioita: pidänkö blogini hengissä vaiko laitanko pillit pussiin. Päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon ja pyrin nyt päivittämään koko blogini sen ulkomuodosta lähtien. Kaikki ei tapahdu heti eikä ole tarkoituskaan. Blogi hakekoon muotoaan niin ulkoisesti kuin sisällöllisestikin. Luonnoksissa on monta tekstiä, joita pääsette lukemaan jossain vaiheessa.

Minulla on tällähetkellä aika monta rautaa tulessa ja siitä johtuen pohdin vakavasti blogini tulevaisuutta. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että blogi on näiden muiden projektien keskellä se täysin oma juttuni. Teen edelleen yhteistyötä Huippuklinikan (Dextra Lapsettomuusklinikka) kanssa ja vinkkinä mainittakoon, että blogi on pystyssä ja ensimmäinen tekstimuotoinen asiakastarina alkiodiagnostiikasta luettavissa. Halutessanne voitte käydä lukemassa lääkäri Eero Varilan kirjoittaman tekstin täällä, kliks. Klinikan lisäksi olen perustamassa yritystä. On monenmonta asiaa jotka pitää ottaa huomioon ja ne luonnollisesti vievät aikaani. Onneksi ympärillä on hyvä tiimi, joten kaikkea ei tarvitse eikä pidäkään tehdä itse.

Näiden lisäksi minulla on blogin kautta saatuja mukavia yhteistyökuvioita ja niistä voisin mainita tässä vaiheessa Kauneushuone Kajon asiakasillan. Ensimmäinen asiakasilta pidetiin toukokuussa ja ilta oli oikein onnistunut, joten nyt syksyn tullen päätimme pitää toisen. Ilta pidetään keskiviikkona 22.10.2014 kello 18.30 alkaen. Erillinen postaus aiheesta tulossa huomenna.

Toivepostauksia on tulossa mm. vihkisormuksistamme. Ajatuksia imetyksen vaikeudsta ja ylipäätänsä äitiydestä on myös työstön alla. Hankimme Bugisten rinnalle matkarattaat, joista on oma juttunsa piakkoin. Mies pitää kolme viikkoa vanhempainvapaata tämän kuun lopusta alkaen ja silloin suuntaamme etelän lämpöön. Siitäkin lisää myöhemmin.

Tulen kirjoittamaan jatkossa edelleen perhe-elämästä, mutta myös omista touhuistani, kuten intohimostani urheilua kohtaan. Myös terveyskulma tulee teksteihini ja pääsette kurkistamaan päivittäisiin voimajuomiini, jotka ovat mieheltäni kysyessä sammakon oksennuksen värisiä :D.
Kuvia pyrin napsimaan enemmän ja käyttämään enemmän. Katsotaan minne kaikkialle kamera kulkee mukana.

Tällaisten pohdiskelujen keskellä on täällä oltu. Hyvä että sain ajatukset selviksi ja nyt tuntuu että suuntakin on pitkästä aikaa oikea.

Kiitoksen paikka!
Kiitos teille lukijoilleni, jotka olette matkassani kulkeneet. Olen saanut muutamia ihania sähköposteja joista ammensin voima-ajatuksia jatkaa blogini parissa. Suuri kiitos teille kaikille kommenteistanne ja kurkistuksesta elämääni <3.

Olkoon tämä syksyinen päivä uuden alku. Myös kuntoilun saralla. 
Ei siis muuta kuin marsmars, salia kohti!

Iloa syysiltaan!

Kuva

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että kriisi päättyi blogin jatkoon! Täällä on jo ikävöity postauksiasi, kaikki listaamasi aiheet kuulostivat todella mielenkiintoisilta :-) Mielenkiinnolla odotan myös kirjoitusta yrityskuvioistasi, rohkea päätös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JJ kommentistasi :). Yrityskuvio ei työllistä kokonaan ja tarkoitus onkin etsiä ihan oman alan töitä tulevaisuudessa. Tämä on tällainen mammisprojekti :).

   Poista
 2. Minäkin odotan kovasti noita aiheita, joista on tulossa postauksia. Samassa elämäntilanteessa pienen tytön äitinä (ivf alkuinen) kun olet, on mukava lukea elämästänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista Anonyymi. Teilläkin siis touhua ja tohinaa riittää kotosalla :)

   Poista
 3. Huh. Mie jo säikähdin että blogisi päättyy... Mut onnex ei ja ihanaa että jatkat kirjoittelua :) Mukava lukea arjestanne ja kerätä vauvan hoitovinkkejä itsellekin. Kiitos :) myös urheilupuoli kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommentistasi <3. Tiedätkö että minullekin tuli ihan tuollainen HUH -olo, kun päätin jatkaa :D. Postausehdotuksia otan mielleläni vastaan, jos ideoita tulee eteen :)

   Poista
 4. Kävin usemman kerran päivässä parin viikon ajan kurkkimassa, josko jokojo uusin päivitys olisi tullut. Lopultakin ja oikein kaksin kappalein :) Blogisi on niin ihanan iloinen, tulee hyvälle mielelle teksteistäsi ja kuvistasi. Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS kommentistasi! Mukavaa että olet ollut matkassani mukana. Nyt sitten uusia postaustuulia kohti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...