5.9.2014

Amsterdam kutsuu! Äidin omaa aikaa.

Metime! Lähden viettämään viikonloppua ystäviemme luo Amsterdamiin. Jihuu! Kaupunki on tullut minulle erittäin tutuksi vuosien saatossa, sillä asuihan mieheni vielä tavatessamme tässä kauniissa kaupungissa ja rakkaat ystävämme asuvat siellä edelleen. Olen vieraillut ystävillämme luona mieheni kanssa kaksin, mutta olen myös ottanut monesti irtioton arkeen ja suunnannut tyttöjen weekendiä viettämään ihan yksikseni. Äitini täyttäessä pyöreitä reilu vuosi sitten annoin äidilleni lahjaksi matkan kanaalien kaupunkiin, jonne mukaan lähti myös rakas ystäväni. Monia hienoja ja hauskoja reissuja on tullut tehtyä iloiseen Amsterdamiin.

Minun piti lähteä tänään, mutta lähdenkin vasta huomisaamuna. Taxi tulee noutamaan jo kuudelta, ouch. Eipä tosin haittaa aikainen herätys. Päinvastoin. Olen perillä ennen aamukymmentä :). Viikonlopun ohjelmassa on kaupungilla hengailua, hieman urheilua, hyvää ruokaa ja ihan vain rentoilua. On tosi kiva lähteä, mutta tiedän jo nyt että ikävä näitä kahta koti-ihmistä tulee. Väistämättäkin. Tyttö ja isi saavat omaa aikaa ja heillä onkin jo mukavat viikonlopun suunnitelmat :).

Etsin muutaman kuvan vuosien varrelta. Kuten näkyy, olemme juhlineet jonkinverran, mutta myös nauttineet kaupungin kauneudesta. On tullut pyöräiltyä, urheiltua hiki hatussa (tai ilman hattua, heh), olemme nauttineet kaupungista kävellen unohtamatta shoppailua.


  Ihana Amsterdam! Huomenna tapaamme jälleen!
Xoxo!

Kivaa viikkistä myös sinne ruuduntoisellepuolen:) 

4 kommenttia:

 1. mahtavaa! Ihanaa reissua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Heidi! Matka oli oikein virkistävä. Suosittelen metimeä lämpimästi :) Tekee hyvää myös isille ja tytölle olla kaksin.

   Poista
 2. Täytyy sanoa että kateellisena luin kirjoitustasi :). Tuli kaipuu omalle ajalle ja ei vain sille kauppareissulle yksin, vaan pidemmälle visiitille. Olen lukenut blogiasi puolisen vuotta ja olet jotenkin todella ihanan oloinen nainen. Ja rento äiti ;). On ollut oikein mukava lukea blogiasi. Postauksia voisi olla hieman useammin, vink vink ;)

  kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa kommentistasi ja kauniista sanoistasi <3. Kaikille ei tämä "äiti-reissaa" -juttu toimi, mutta minä tarvitsen myös omaa aikaa,vaikkakin perhe-elämä on ihanaa. Kauppareissu ja siihen kahvihetki päälle tekee joskus ihmeitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...