4.9.2014

Fillaroiden. Neidin ensimmäinen pyöräretki Hamax Caress istuimessa

No nyt se on tehty. Eka fillarilenkki tytön kanssa! Meitä molempia hieman jännitti. Tyttö imi tuttiaan sillä voimalla että kunnon rannut jäi naamaan ja koska äitillä ei ollut tuttia, oli ohjaustankoa puristettava rystyset valkoisina... No ei se noin mennyt. Just kidding you ;)! Meillä oli oikein mukava ensimmäinen pyörälenkki. Tottakai ilmassa oli pientä haparointia ja jännitystä. Pyöräilykypärä pääsi tositoimiin ensimmäistä kertaa, samoin istuin ja itseasiassa niin myös tyttö kuin äitikin. All in action! Kaikki sujui hyvin ja edes kypärä ei saanut osakseen mitään reaktiota.

Hankimme pyörät muutama viikko sitten (kirjoitin pyörästäni täällä) ja voi että miten olenkaan pitänyt fillaristani! Tytön istuimeksi valikoitui parista vaihtoehdosta Hamax Caress. Mallissa on mm. säädettävä, korkea selkänoja joka tukee lapsen selkää ja päätä, säädettävä istuinkaltevuus (20 astetta), 3-pistevaljaat jotka asettuvat optimikorkeudelle säädettävän selkänojan ansiosta ja jalkatuet joita voi liikutella yhden käden liikkeellä. Istuin oli helppo asentaa ja vaihto toiseen pyörään käy tarvittaessa helposti.


Hamax Caress

Ensimmäinen reissumme oli vain pieni pyrähdys totutellen fillarointiin. Hyvin sujui ja Neiti tuntui pitävän touhusta. Istui takana kuin vanha konkari ;). Ensi kerralla sitten pidempi reitti ja vaikka eväät matkaan mukaan. Herkistyn välillä kovastikin, kun pieni Tyttömme kasvaa ja kehittyy. Vastahan hän syntyi ja osaa nyt jo niin monia hienoja taitoja. Yritän nauttia joka hetkestä hänen kanssaan ja muistutella itseäni aika ajoin, että hän on vain hetken enää näin pieni. Nauti, äiti, nauti <3.

Mukavaa torstaita! Torstai on toivoa täynnä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...