1.9.2014

Kiirettä pitänyt... blogi herää vihdoin henkiin uudestaan

Tervehdys kaikille!
Myönnettäköön heti alkuun että olen täysin laiminlyönyt blogiani. Kirjoituksia ja kehittämistä. Olen kuitenkin antanut paljon ajatuksia blogille ja sen sisällölle. Minulle tuli jonkinmoinen writer's block ja tuntui etten tiedä mitä kirjoittaisin kunnes taas muistin ja älysin sen, että tämähän on alunperinkin ollut päivittäisiä ajatuksiani ja tekemisiäni joten sillä linjalla jatketaan. Muutama postaus on jo luonnoksissa, joten stay tuned :). Pian eetterissä.

Mitä meille kuuluu? Meillä on käynyt paljon vieraita eli on ollut yökyläläisiä, illallisvieraita, on ollut töiden tekoa, urheilua ja ihan vain yleistä touhuamista. Kun on vieraita (nytkin rakkaat ystävämme ovat olleet meillä viikon verran), en oikein osaa enkä haluakaan istua koneella ja vaikkei vieraita olisikaan, koen etten saa täällä kotona oikein mitään aikaiseksi, joten sovimme Miehen kanssa että menen kirjastoon tekemään näitä omia hommia. 

Nappasin Instagramin puolelta muutamat kuvat viime aikojen touhuista. Pahoittelen huonoa kuvalaatua, onneksi selvää saa jotenkuten :)

                                                                              ***

1. Olimme juhlimassa ystäviemme 10 vuotishääpäivää ja Neiti S oli yökylässä kummiensa luona. Kummiperheen kaksi lasta pitivät hänelle seuraa hassutellen. Varsinkin fudissankari T oli tyttömme mieleen ;).
2. Maija Mehiläinen on älyttömän kiva ohjelma. Hihkunta alkaa kun Maija pyörähtää ruutuun. Nyt kun Neiti touhuaa ja menee kovaa vauhtia lattialla, laitan välillä Ipadilta Teletapit, Muumit tai jonkun muun mukavan ohjelman katsottavaksi. Näin saan tehtyä kotihommat nopsaan ja Tyttö viihtyy syöttärissään hihkuen. 


3. Äitin kengät ovat niin kiinnostavat, että ne piti piilottaa :D.
4. Mehulingon hankinnasta kirjoitin myös täällä blogin puolella. Edelleen malli hakusessa.
5. Syksyn viinit saapuivat. Nyt on kiva kestiä ystäviä ja nauttia lasi jos toinen silloin tällöin.


6. Hankimme fillarit. Ja nyt on hankittuna myös Neidin istuin. Siitä lisää myöhemmin.
7. Lelut ovat sikinsokin pitkin lattioita. Taustalla oleva kitara lähti turvallisempaan paikkaan. Kaikkeen tartutaan, kaikkea ihmetellään. Perussettiä


8. Juhlahumussa mekkoillen! 
9. Tukka kuntoon. Väri ja leikkaus saavat ihmeitä aikaan. Nyt 


Tällaiset pikaterkut meiltä. Nyt vielä huomisen postauksen pariin ja sitten asioille! 

Iloa päivään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...