24.11.2014

KappAhl NewBie: Tummanpunainen hihaton mekko in action!

Yhteistyössä KappAhl Iso Omena. Vaatteet giveaway. 

Kolmas asukokonaisuus kaapista ulos! Tällä kertaa puin tytön aikaisemmassa postauksessa vilahtaneisiin sukkiksiin, valkeaan bodyyn ja viininpunaiseen mekkoon. Mekon pääntien kohdalla on todella kaunis pitsinen kirjailu, samoin helmassa  ja kangasta koristaa pienet kuviot. Mekon alle sujautin valkean bodyn, jossa on myös kirjailtu pääntie. Eli body menisi sellaisenaan esim. sukkisten, housujen tai hamosen kanssa. Kuvassa olevat sukkikset ovat muuten olleet kovassa käytössä. Pienet kukat ovat kiva yksityiskohta!


Lauantaina suuntasimme Ison Ompun joulua ihmettelemään. Joulukuusi oli koristeltu ja sekös se pientä ihmistä ihmetytti. Saas muuten nähdä, tuleeko meille kuusipuu tänä jouluna. Pieni liimanäppi ei varmaan pystyisi pitämään näppejään erossa siitä ja sitä "EI sinne, älä koske, EI EI EI" -mantraa ei taas näin vanhempana ole kiva hokea kerta toisensa perään. Mutta nähtäväksi jää saapuuko havupuu meidän olohuoneeseemme.





Kotiin päästyämme pieni velho otti asiakseen taikoa talouspaperirullat huis hais pois ja mitä tilalle tulikaan....

... pieni monsteri, joka veti kiukut jostain erittäin vakavasta ja huutoa vaativasta asiasta... :D. Ei ole helppoa tämä lapsen kuvaaminen... hutiotoksia tulee ja monta...


KappAhl:sta löytyy myös ihania unipupuja vaikka tervehdykseksi pienelle vauvalle. Toki nämä ovat kivoja tuliaisia myös isommalle. Meillä tätä pupua raahattiin ympäri taloa välillä suussa ja välillä kädessä tai polvien alla. Toimii myös kukkuu -leikkiin todella hyvin. Naurua riittää! Unipupusta ja univaatteesta lisää myöhemmin.



Kuvissa neidin päällä tämä kokonaisuus: // mekko // body // sukkikset //.
Bodya saatavilla luonnonvalkoisen lisäksi harmaan ja liilan värisenä.


Edelliset NewBie -aiheiset tekstit löydät täältä, kliks.

Joulukuusesta puheen ollen, tuleeko teille joulukuusi ja 
miten luulette sen pysyvän pystyssä?

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille! 

4 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Ja tuo body, se yhdistettynä esim. neuletakkiin olisi aika söpö yhdistelmä. :-)

    Meillä joulukuusi taitaa tänä vuonna laittamatta, en usko puun pysyvän kovin kauan pystyssä, koristeltuna tai yleensäkään havuisena jos meidän täystuho saa näppinsä sellaiseen kiinni. Eli tuhottavana on sitten vaan mummoloiden kuuset, hahahaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan itsekin taipumaan siihen ettei kuusta tule. Mies taitaa tosin olla eri mieltä, mutta pähkäillään. Aikaahan tässä vielä on. Ja kyllä, body on oikein nätti tuollaisenaankin!

      Poista
  2. Löysin blogisi kun etsin tietoa NewBiestä ja jäin koukkuun heti. Selasin koko blogin läpi :D. Tosi kiva blogi sinulla ja sanonpa vaan että olet tosi kaunis ja hehkeä mama! Jos saa postausta toivoa niin tekisitkö tekstin teidän pöivästänne. Kiitos.
    -annelii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OHO, no sinäpä olit innokas, jos koko blogin selasit läpi :). Voi kiitos kauniista sanoistasi. Kyllä hehkeys on katsojan silmissä... ja kiitos hehkeydestä menköön Joe Blascolle. Mutta suuri kiitos joka tapauksessa <3. Ilman muuta teen postauksen meidän päivästämme. Aika samalla kaavalla ne tahtovat mennä, mutta sitä meidän päivät nykyään ovat :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...