30.11.2014

KappAhl NewBie: viininpunainen neulosmekko ja söpö pyjama

Ja jälleen NewBie -asujen pariin. Myönnettäköön, että olen todella tykästynyt malliston mekkoihin. Aiemmassa NewBie -postauksessa mainitsin mekkojen olleen meillä harvemmin käytössä... Tästä edespäin on toisin. Mekothan ovat todella helppoja ja kaikenkukkuraksi vielä kauniita.

Jälleen yksi sateinen päivä, joten ulos ei ollut asiaa jolloin Sellon kirjasto toi pelastuksen. Lasten peuhu- ja touhupaikassa näkee muita lapsia ja mikä parasta; siellä on uusia leluja, kirjoja ja ihmeteltävää meidän touhukkaallemme.

Sujautin mekon alle ihan normibodyn ja harmaaseen taittavat sukkikiset. Mekko on kokoa 80cm ja mielestäni aivan passeli 75cm tytöllemme. Hihoja piti hieman kääriä, mutta muuten mekko menee jo nyt hyvin. Ehkä hieman löysyyttä on havaittavissa, muttei haitaksi asti. Mekossa on kivat puunapit (joiden nipominen kiinni on äidille hieman haastavaa, työmyyrän nähdessä jo uuden tihutyöläisprojektin, hahahah) ja kaunis kirjailu ja leikkaus.Kaikki kiinnostaa ja paljon. Varsinkin paikat, joista voi nähdä itsensä; kasvoja ja ilmeitä ihmetellään kovasti. Kukkuu -voi kurkistaa lähes mistä vaan. Vaikka tuolin alta!Mekon löydät // täältä // ja sitä on saatavilla liilan lisäksi harmaana.


Ja sitten pyjaman pariin. Nappasin kuvat tänä aamuna meidän touhulapsesta. Aamupuuron jälkeen on hänen "omat bileensä". Me vanhemmat syömme aamiaisemme rauhassa, kun neiti menee ja touhuaa omiaan. Välillä moikataan äitiä ja isiä ja jatketaan matkaa joko olkkariin ja/tai omaan huoneeseen. Sitten taas palataan keittiöön ja siivotaan kaapit lattialle :D. iPadista katsellaan niin Teletappeja kuin musiikkiaiheisia ohjelmia. Musiikin tahdissa hytkytään ja marakassia heilutetaan. Kukkuu -leikki lasipöydän takaa/alta on jokapäiväinen ohjelmanumero.

Pyjamassa on kiva kuviointi ja itse pidän siitä, että jalat ovat paljaana. Askellusta opettelevalle neitokaiselle paljaat jalat tuovat mukavan tuen ja tossuja ei tarvitse jalkaan laittaa. Materiaali on pehmoista ja vaikka kyse on pyjamasta/yöasusta, on ulkonäköön panostettu ja esim. lahkeensuista löytyy koristeresorit.


Vähän kun pupujussia heilutti, niin neliveto otti salamalähdön äänitehosteineen <3. Pehmolelu pupujussikkaa raahataan monesti ympäriämpäri asuntoa. Ja sitä myös nujuutetaan kohtuullisen kovaa....


Pyjaman löydät // täältä // ja pupujussikan // täältä //. Tytöllä kuvissa koko 74cm (tyttö 75cm).


Pian tulee viimeinen NewBie -postaus eetteriin, olkaahan kuulolla :).

Ja muistin virkistämiseksi: 
NewBie -aamu on siis tulevana tiistaina Ison Omenan KappAhl:ssa kello 9-12. Nähdään siellä!


Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! 
Meillä on tänään ohjelmassa pihavalojen laittamista ja muuta pientä puuhaa :)

PS. Aikaisemmat NewBie -postaukset löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. IHANA postaus! Kirjoitat kivasti! Kuvat pyjamassa ovat kyllä supersuloisia. Ja kukkuu -leikit. Niitä meilläkin leikitään 11kk pojan kanssa. Lapsi on ollut kipeänä, joten emme ehkä pääse tulemaan tiistaina, harmi. Mutta yritys tulla paikan päälle on kova :)

    VastaaPoista
  2. Ai pirskale!!! Unohdin tänään tuon NewBie aamun! :(((

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...