19.11.2014

Save the date: NewBie -aamutilaisuus Ison Omenan KappAhl:ssa 2.12.14 klo 9-12

Saan ilokseni olla mukana Ison Omenan KappAhl:n järjestämässä NewBie -aamiaistilaisuudessa, johon kutsun nyt myös Sinut sieltä ruudun toiseltapuolen mukaan. Kerro tästä myös ystävällesi ja tulkaa yhdessä :)!


Sain yhteistyön merkeissä muutaman vaatekokonaisuuden meidän pikku neidille ja tänään alkoi vimmattu kuvaaminen. Tyttö vain tahtoo olla liikkeissään nopea salamanteri ja kamera kiinnostaa enemmän kuin itse mannekiinina olo, joten arvaatte varmaan kuinka haastavaa saada hyviä kuvia. Huomenna kuvien ottaminen jatkuu ja toivon, että saan kuvattua teille kaikki vaatekokonaisuudet piakkoin; niin ihania ne ovat ja monikäyttöisiä! Puhumattakaan pehmoisesta materiaalista. 

Äidin pikku apuri syöksyi työn touhuun heti kun vaatteet kotiutuivat. Vaatteet ja kengät. Pienen tytön unelma ;)


Nappasin tänään muutamia kuvia yhdestä vaatekokonaisuudesta, johon kuuluu kaunis body ja housut. Tyttäremme on 75 cm pitkä joten 80 cm body oli himpun verran löysä, mutta ei se menoa haitannut. Käärin hieman hihoja ja taas mentiin. Housut ovat 75 kokoa, joten ne olivat varsin passelit.
Tämä asu on touhuamiseen oikein hyvä. Kävin illalla kuntosalilla treenaamassa ja neiti viihtyi sen aikaa lapsiparkissa muiden muksujen kanssa telmien.Teen mahdollisimman pian laajemman postauksen vaatekokonaisuuksista ja kerron enemmän Newbie -sarjasta. Ihanan pehmoista materiaalia; sen totean vielä kertaalleen!

Nyt sitten kalenteriin merkintä aamutilaisuudesta. Tarjolla on tarjouksien, arvonnan ja tuote-esittelyjen lisäksi äideille/isille ja lapsille suun mukaista purtavaa. Pöydästä löytyy mm. joulutorttuja, pipareita ja glögiä sekä vihannestikkuja ja riisikakkuja. Namnam! 

Ehkäpä näemme Kappahl:n tilaisuudessa? 

Onko NewBie Sinulle tuttu merkki vai uusi tuttavuus?

2 kommenttia:

  1. Ostin Newbietä vauvan ollessa ihan pieni, mutta sitten se vähän niinko unohtui. Kiva blogi sinulla, sopivan vaihtelevia tekstejä:). Nyt ei muuta kuin shoppaamaan, mutta ensin odotan tulevat vaatekokonaisuudet. Harmi etten asu lähellä Espoota. Tilaisuus kuulostaa kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämähän oli hyvä muikkari sitten, joten ei muuta kuin takaisin NewBie -maailmaan :). Kiitos sanoistasi, kiva kun olet lukijani. Ehdotapa omalla paikkakunnallasi, että pitäisivät vastaavanlaisen aamun :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...