22.11.2014

KappAhl NewBie: Mekkoa ja sukkahousua höystettynä myssyllä

*Yhteistyössä KappAhl Iso Omena. Vaatteet giveaway. 

NewBie is like a Cutie. Sitä tämä KappAhl:n mallisto todella on. Ihanan söpöä ja pehmeää päällä.

Yhteistyön merkeissä sain muutaman asukokonaisuuden kokeiltavaksi ihan normaalissa arjessa. Kerrottakoon jo tässä vaiheessa, että asujen kokeiluun ja kuvaamiseen tuli pieni viivästys, sillä rakas pieni tyttömme sairastui vatsataudin, nuhan ja yskän jälkitautina vielä korvatulehdukseen. Pahoitteluni että vaatekokonaisuuksia tulee tästä syystä ripotellen. Siirryn kameran taakse heti, kun tyttö (ja äiti, huh näitä valvottuja öitä) on taas kuvauskunnossa ja jaksaa keskittyä hetken asiaan. Kaikki asukokonaisuudet löydätte kappahl newbie -tunnisteen alta.

                                                                         ***

NewBie -mallisto oli ensin suunnattu vain vauvoille (NewBie Baby), mutta suuren suosion siivittämänä mallisto lanseerattiin myös taaperoille (NewBie Toddler) parisen vuotta sitten. NewBie malliston vaatteissa minua viehättää eniten mukavuus; eli materiaalit ovat todella pehmeitä (orgaaninen puuvilla) ja lapsen iholle sopivia. Värit ovat ainakin minun silmiini todella kivoja ja vaatteita voi yhdistellä hauskasti. Malliston vaatteissa on yksityiskohtina mm. puisia nappeja, pieniä taskuja jne. Sitä jotain pientä "juttua, jujua", mikä pistää kivasti silmään. Pidän myös vaatteiden laikkauksesta.

Malliston kokohaarukka Baby-vaatteissa on 44 cm - 86 cm ja Toddler-vaatteissa 92 cm - 110 cm. Hinta on varsin kohtuullinen vajaasta kympistä reiluun pariin kymppiin (9,95 - 22,95 euroa).

                                                                        ***

En ole syksyn tullen jostain syystä juurikaan pukenut tyttöä mekkoihin. Olenko sitten ajatellut niiden olevan epäkäytännöllisiä vai mikä lie syy onkaan ollut. Nyt asiaan eittämättä tulee muutos! Mekothan ovat ihania ja käytännöllisiä. Ja vielä nättejä :). Tästä lähin neitimme tulee pukeutumaan housujen ja sukkisten lisäksi mekkoihin. Voihan suloisuus, kun puin tytön kuvissa olevaan mekkoon! Ihan kuin hänkin olisi ymmärtänyt, että tässähän ollaan mekko päällä ja keimaili peilikuvalleen vielä entistä enemmän :). On hän kyllä niin sweetiepie <3.



Kaupoille lähdettäessä pistin myssyn ja villatakin neidille päälle. Tuo kuvassa oleva villatakki on muuten minun vanha. Pilven reunalla vilkuttava isoäitini eli mammani on tehnyt sen <3. Taustahuomio alimpaan kuvaan: äidin saappaat kiinnostava erittäin paljon ja niitä raahataan ympäri taloa.



Tykkään todella paljon tämän mekon pitsikauluksesta. Nätti!


Kuvissa neidin päällä tämä kokonaisuus. // mekko //sukkikset //myssy //
Mekko on kokoa 80cm ja sukkikset 75/80cm (tyttö 75cm). 

Teen myöhemmin kaikista vaatekokonaisuuksista yhteispostauksen. 


Edellinen teksti ja kutsu NewBie -aamuun on luettavissa täällä.

Mukavaa lauantaita kaikille! 
Lunta maassa vihdoin :)! 

6 kommenttia:

  1. Onpa suloinen neiti ja vaatteetkin on niin kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3. Vaatteet ovat oikein mukavat päällä ja suloiset :)

      Poista
  2. Newbie on meidänkin neitokaisen vaatehuoneessa varsin tuttu juttu. Söpöjä ja laadukkaita! Ihan pienimmät mekot jäivät alussa käyttämättä, koin ne epäkäytännöllisiksi mutta nyt on toisin... mekko ja sukkikset on pop :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt oikein ihmettelen etten ole käyttänyt mekkoja kesän jälkeen. Suloisen näköistä ja helppoa. Pojillekin on oikein kivoja kuoseja olemassa.

      Poista
  3. Voi ihanuus tuota teidän tyttöä. Niin supersuloinen ja aurinkoinen tapaus. Kasvot kuin pienellä nukella :)
    -Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia <3. Puhuva nukke. Jos pälpätys jatkuu yhtä kovana ja runsaana kuin tällä hetkellä, me vanhemmat tarvitsemme peltorit :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...