16.9.2013

Vinkki! Vauvalehden tilaajalahjana Amazonas Koalakehto

Blogiani seuranneet ovatkin tietoisia Stokken Sleepi sänkyhankinnasta, mutta kun eteeni tuli tämä kehto, aloin etsimään lisätietoa ja mitäs löysinkään? Kehdon saa vauvalehden tilaajalahjana! Jipii! Olin puhunut äidilleni vauvalehden tilauksesta jo tovin ja nyt sitten saan lehden JA kehdon! 

Kehtoasiasta muutama sananen lisää. Vaikkakin Leanderin kehto on erittäin kauniin näköinen ja menee jopa sisustuselementtinä, en kokenut sen poikkeavan sängyn ergonomiasta juuri mitenkään. Pohja on sängyn lailla tasainen, mutta liikuteltavuus on helpompaa ja toki kehdossa on "heiaus" -mahdollisuus. Anyway, ei ollut mun juttuni, joten jätin ko. kehdon hankkimatta. Kehtoa on kehuttu koliikkilapsien kohdalla hyvinkin paljon ja päätimme katsastaa tilanteen uudestaan, jos pienokaisellamme on vatsavaivoja normaalia enemmän. 

Kuva
Pinterestiä selatessani silmäni kiinnittivät huomion Amazones Koala -riippukehtoon.

 Ensitöikseen aivoni raksuttivat ajatuksia kehdon helposta siirrettävyydestä, koosta ja ergonomiasta. Lisäplussaa sai kehdon matkasänkynä toimiminen ja mitat sekä kilomäärä. Äkkiä google raksuttamaan! Löydökseni vakuutti minut nopeasti, joten kehto tilaukseen. Heh. 

Kehdosta kerrotaan seuraavaa:

- Amazonas Koala Riippukehdossa voit lempeästi keinuttaa vauvasi uneen
- riippukehdossa vauva voi nukkua hänelle luontaisessa asennossa, sillä vastasyntyneen vauvan selkäranka on vielä kehittymätön ja pyöreä
- riippukehdossa nukkuminen auttaa koliikkivaivoista kärsivää vauvaa, sillä tällöin ilma liikkuu paremmin vauvan vatsassa ja röyhtäiseminen on helppoa
- Koala on saksalaista suunnittelua ja sillä on TÜV-sertifikaatti, mikä mm. tarkoittaa että tuotten turvallisuus on testattu käyttötarkoituksessaan
- turvalliset materiaalit, joilla on Öko-Tex 100 -standardin mukainen hyväksyntä
- makuuosa on käsin kudottua, konepestävää 100% puuvillaa ja sillä on Amazonasin Ecobaby-merkki
- pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: luonnonvalkoisen makuuosan turvavaljaineen sekä kokoontaittuvan puisen telineen

Amazonas Koala Riippukehdon mitat:
- makuuosan koko n. 90x40 cm
- paino n. 3,4 kg
- kehdon kokonaispituus n.155 cm
- kestävyys n. 20 kg

Varsinkin tuo maininta selkärangan kehittymättömyydestä ja vauvan nukkuma-asennosta luonnollisessa asennossa sai minut heti puolelleen. Ja kun näin nämä pari kuvaa kehdosta, olin jo ihan myyty :)

Kuva
Kuva
Meidän vauveliini saa siis nukkua turvallisen mallisessa kehdossa ja totutella myös uuteen nukkumapaikkaansa eli Stokken Sleepiin. 

Googlettamalla ostopaikkoja päädyin Sanoma Magazinesin sivuille ja huomasin, että kehdon saa tilaajalahjana, kun tilaajana on joku muu kuin sinä itse. Kuten mainitsin, äitini on kuunnellut vauvalehden tilausaikeitani, joten hän tilasi lehden minulle :). 

Vinkvink: kannattaa katsastaa muutkin lahjatilaajaedut, sillä ne ovat varsin hyviä! Eikä vain vauvalehdellä :)

Onko teillä kehto hankintalistalla tai jo käytössä? Otan mieluusti kokemuksia ja ajatuksia vastaan!

Iloa päivään, KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...