13.9.2013

Vauvavakuutuksista

Huhuu, sinne ruudun toisellepuolen. Auttakaapa hieman näissä vauvavakuutuksissa. 
Katsastin eilen tarjontaa ja huh hei, miten paljon ko. asiasta löytyy tietoa, ehkäpä liiankin paljon. 
Kaikki vakuutusyhtiöt kehuvat omiaan, joten jos teillä olisi kokemusta enemmän, 
niin ottaisin kommenttinne ilomielin vastaan.

Kuva
Paljon löytyy myös keskusteluja aiheen tiimoilta; on puolesta ja vastaan ihmisiä. Olen itse vakuutuksen kannalla. Vakuutuksen alaisuudessa voin huoletta tilata nopealla aikataululla lääkärikäynnin, jos pienokaisellamme on esim. korvatulehdus. 

Jos jollain on kokemusta Pohjantäden vauva-/lapsivakuutuksesta, niin kuulisin mielipiteitänne. Se on mielestäni aika kattava. En tosin ole tehnyt vertailua vielä. 

Lähdemme reissuun vajaan kuukauden kuluttua ja olen ymmärtänyt, että vakuutus kattaa myös äidin ennen lapsen syntymää, kunhan rakenneultrassa on käyty. 

Kiitos kaikille jo etukäteen ja aurinkoista perjantaita!

Kuva

8 kommenttia:

 1. Ei ole paljon tietoa itselläkään, mutta otetaan se yhden tutun kautta kuka on vakuutusedustajana. Ilmeisesti saat paremman tarjouksen tms, jos samassa vakuutusyhtiössä on esim. kotivakuutus tai muita vakuutuksia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskittäminen kannattaa, saa nähdä mihin päädytään :)

   Poista
 2. Me keväällä kilpailutettiin tai enemmänkin vertailtiin kaikki vakuutukset ja siinä samalla vauvavakuutus. Päädyimme siirtämään kaikki LähiTapiolaan ja heidän lapsivakuutuksensa oli kattavin tai ainakin yksi kattavimmista. Hirmu työ oli vertailuissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut muualtakin lähitapiolan kattavuudesta. Pitääkin selvittää heti maanantaina. Kiitti :)

   Poista
 3. Me otimme vakuutuksen Ifistä, kattava (voimassa jo raskausaikana) sekä edullinen. Meillä tosin kotivakuutus oli jo valmiiksi ko. yrityksessä. Onneksi otimme vakuutuksen, siitä saammekin jo heti hakea korvauksia neidin osastoajasta.

  -JJ- ja tyttö 13 päivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka JJ, ja kiva kuulla sinusta :). Ajattelinkin, että teillä taitaa olla "the time", joten onnea kovasti pienestä tytöstä. Onhan kaikki hyvin? Tuossa sen vakuutuksen tärkeyden huomaa, varsinkin silloin jos sitä ei olisi :).

   Me kilpailutetaan nyt tuo vakuutus, sillä luulemme ettei nykyinen vakuutusyhtiömme ole välttämättä se paras.

   Hyviä vointeja ja iloa arkeen tyttösen kanssa :)

   Poista
  2. Synnytys oli hieman dramaattinen sekä minulle että neidolle, joten olimme molemmat hieman erityistarkkailussa synnytyksen jälkeen. Neiti vietti aikaa lastenosastolla ja sai vielä antibiootteja koko sairaalassaoloajan. Näistä tulossa meille siis laskua. :) Loppu hyvin kaikki hyvin, pulskasti voidaan jo nyt.

   -JJ-

   Poista
  3. Hienoa kuulla, että kaikki nyt hyvin. Iloa arkeen ja tsemppiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...