25.9.2013

Raskauskuulumisia (Rv 23, 22+1-6)

Ajattelin taas vaihteeksi kirjoittaa kuulumisiani. Heti alkuun todettakoon, että kaikki on sujunut edelleen todella hyvin. Vointini on ollut hyvää ja olen jaksanut touhuta hyvällä energialla. Maha on kasvanut mielestäni paljon, tosin eilen juuri perhetuttumme totesi, että "sutjakassa kunnossa olet" :). En ole yhtään pahoillani masuni kasvusta, päinvastoin, ihana nähdä miten raskaus muuttaa naisen kehoa. 

Bebe on todella aktiivinen. Olen huomaavinani hänellä jonkinlaista rytmiä, vai liekö se vain omaa mielikuvitusta? Puolenpäivän aikaan hän möyrii oikein kunnolla, tämän jälkeen iltapäivällä ja parhaat bileet on sitten illalla nukkumaanmenon aikoihin, hahaha!

Kuva
Mies sai iloksemme kokea eilen ensi kertaa kunnon muksaisut Beben yksiöstä :). Meidän pieni voimistelija. 

Kuva
Tähän väliin heitän teille "hurahtanut-tuleva-äiti -kevennyksen"... Soitan aarteellemme musiikkia päivittäin. Latasin pari applikaatiota iStoresta. Nyt on lullabies -appsit vallanneet puhelimeni ja vauva saa kuunnella biisejä muutaman kerrran päivässä. 

Kuva
Myönnettäköön, että soitin hänelle balanssin tasapainon vuoksi myös KISS:ä tässä eräänä päivänä ja tänään oli Skid Rown ja Adelen vuoro :D. Trancen aika tulee huomenna, kun salitreenin päätteeksi venyttelen Armin Van Buurenin tahtiin. Että sellaista :)

Kuva

Kävimme 4D ultrassa Femedassa viime viikolla. Siellä meidän pieni nöpönenämme kellui ja piti niin tiukasti varpaistaan kiinni ettei kasvoja meinannut saada kuvaan ollenkaan. Lopulta meitä onnisti ja näimme ensi kertaa meidän aarteemme. Voi sitä onnen tunnetta <3! Olen katsellut kuvia joka päivä ja kokenut suurta kiitollisuutta. 

Vauvan huone alkaa olemaan valmis -siis tavaroiden puolesta. Kaaosteoria onkin sitten asia erikseen. Huone on ollut työhuoneena ja pian sieltä olisi tarkoitus roudata tavaroita alakertaan, jolloin vierashuoneestamme tulee myös työhuone. Tulevan lomamme jälkeen teemme pientä rymsteerausta. 

Kuva
Tällaista meille. Masua kasvatellen, musiikkia soitellen, urheillen ja ystäviä tapaillen. Neljä kuukautta to go, en malttaisi odottaa. Nyt vain aikaa itselle ja nauttimista vielä kaksinolosta.... discohileen bilettäessä :D.

Mitäs ruudun toisellepuolelle kuuluu? 

Iloa iltaan, KK 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...