19.9.2013

Ilolla kierrätyksen puolesta

Kirjoitin taannoin arkitouhuistani kirppiskamojen keskellä. Täytyy sanoa, että hommaa vaatteiden laitossa on todella paljon lajitteluineen, pesuineen, hinnoitteluineen jne.. Mutta todettakoon myös se, kuinka kiitollista puuhaa tämä onkaan. Kaapit tyhjenevät ja samalla vaatteet voi  järjestellä uuteen uskoon ja tehdä myös niitä "ai mulla on tällainenkin vaate" -löytöjä :). 

No mutta asiaan. Vein vaatteeni eilen aamulla myyntipaikalleni ja ajattelin siinä samalla kiertää koko toripaikan. Ja ette arvaakaan kuinka innoissani niistä sadoista vauvan-/lastenvaatteista olin . Niitä vain putkahteli eteeni! Vauvanvaatteet ovat pääasiassa todella hyvässä kunnossa ja verrattavissa uusiin :). 

Ostin meidän pienokaisellemme lähinnä bodeja, potkareita ja yökkäreitä. Olen saanut ystäviltäni vinkkiä, että varsinkin bodeja ja potkareita menee ja paljon. Ostin koon 56/58 ja 62 senttisiä vaatteita ja vaikka mieleni teki ostaa jo isompiakin, maltoin panostaa näihin pienempiin kokoihin. 


Loppuhuipennuksena kerrottakoon vielä hintapolitiikka. 
Nämä kaikki 15 kappaletta yhteensä 17 euroa.

Mitä kokoa/kokoja te muut olette hankkineet vauvoillenne? 
Olenko oikeassa, että 50 cm ei monia vaatekappaleita kannata olla?

Iloa päivään!

6 kommenttia:

 1. Se on niin yksilöllistä, tarvitaanko 50cm vaatteita kuinka. Meillä on tarvittu ja tarvitaan edelleen, vaikka tyttö on reilun kuukauden. Koko 44 on kolmekiloiselle alkuun jopa sopivampi kuin 50. Mutta tämä selviää vasta sitten kun hän saapuu, sillä nuo ultrageelit kokoarviot meni puoli kiloa metsään meidän kohdalla.. Kaupasta saa onneksi niitä mitä puuttuu :) Mäkin hamstrasin 56 ja 62 kokoja, mutta olis saanut olla 50 kokoa melkein sama määrä.

  Voi kun ehtisi itsekin Akseliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Ajattelin käydä ostamassa myös pienempiä kokoja ja kierrättää, jos ne osoittautuisivat tarpeettomiksi. Meillä painoarvioksi tuli reilu kolme kiloa, mutta kuten mainitsit; nehän voi mennä ihan metsään :)

   Poista
 2. Itse hankin paljon 50cm, 56cm ja 62cm vaatteita, toki lisäksi myös isompia kokoja. Nyt voin kahden viikon kokemuksella sanoa että 50cm on nappikoko juuri meidän neidille, ja vaikka luulin että ostin paljon vaatteita, voisi niitä olla enemmänkin. :)

  -JJ- ja neiti 2 viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. Meillä on juuri tuota 50 senttistä, mutta kuten SS kommentoi, voi painoarvio heittää ja pienet koot tulevatkin todella tarpeeseen. Kunhan nyt on muutama pienempi koko ja jos se osoittautuu hyväksi, voi niitä käydä shoppaamassa lisää. Mies asialle :)

   Poista
 3. Se on tosiaan kovin yksilöllistä tarvitseeko niitä 50 senttisiä ollenkaan, meillä neljästä lapsesta kaksi on tarvinnut aika pitkäänkin niitä pienimpiä, kun taas toiset kaksi ei mahtunut niihin ollenkaan edes heti synnyttyään. Ja tosiaan saahan niitä vaatteita sittenkin ostettua kun näkee minkä kokoinen pienokainen on, mutta toki muutama pienikin on hyvä olla ettei iske paniikki. Onnea loppuodotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, vauvat ovat niin eri kokoisia. Meillä on muutama pieni vaatekokonaisuus hankittuna, joten emmeköhän pärjää niillä. Ja lisää saa tarvittaessa. Kiitos, kiitos -> täällä kasvetaan vauhdilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...