3.9.2013

HFW - Outfit for a pregnant lady

Lähdin ystäväni kanssa viettämään lauantaina "girls day out" -päivää. Ohjelmassamme oli Glorian (Fashion Weekend) muotinäytös, lounas, kahvilassa istumista ja Stockalla syksyn muodin katsastamista.

Glorian Fashion Weekend -muotinäytös oli juuri sitä mitä odotinkin. Puitteet olivat kansainväliseen tyyliin rakennettu, raikasta valoloistoa, upeita pitkäsäärisiä malleja ja komeita miehiä, muotikatsaus tulevaan syksyyn ja talveen sekä iloisia muodinseuraajia. Huippumallimme maailmalta eli Suvi Koponen oli todellinen estradin kuningatar!
Kuva
Kuva
Tarkoitus oli ottaa asukuvat muualla kuin ruokailutilassamme, mutta kiireen tullessa eteeni, päätin napsaista kuvat helpossa paikassa :). Asuni oli tummanpuhuva, kun taas ystävälläni oli oikein ihana pinkin karkkinen pitsimekko. Toinen vaihtoehtoni olisi ollut musta neulosmekko, mutta päätin sen jättää myöhemmälle syksyyn. Morganin korkkarit todistivat jälleen olleensa loisto-ostos, sillä kevyen vajaan 6 tunnin jälkeen ei jalat tuntuneet juurikaan raskailta, vaikkakin kotiin tullessani nostin koivet hetkeksi kohti kattoa :)
Saimme giftbagissä uusimman Glorian ja Fazun Sinisen lisäksi lahjakortin Armanin meikkiin, joten päätimme lyödä girls night out -illan lukkoon lokakuulle ja mennä meikkiin ja siitä illalliselle ja johonkin kivaan jazz-baariin lasillisille.

Tällaisia päiviä on hyvä olla silloin tällöin. Tyttöjen omaa aikaa :)
Millaisia alkusyksyn menoja teillä on ollut? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...