9.9.2013

Raskauden puoliväli (rv 20) ja rakenneultrakuulumiset

Raskauden puoliväli on koittanut, jipiii! Meillä oli rakenneultra perjantaina ja jännitin sitä luonnollisesti aika paljon. Kaikki oli todella hyvin, vauva vastasi viikkoja ja kaikki mitä ultrassa tutkitaan oli hienosti. Kätilö oli erittäin mukava ja selitti tarkkaan mitä hän milloinkin tutki ja mitä hän näki. Kiitimme kätilöä lopuksi hänen asiantuntevuudestaan ja positiivisesta fiiliksestä :). Nyt sitten odotellaan 4D-ultraa, joka on puolentoistaviikon kuluttua. 

Pienokaisemme on nyt banaanin kokoinen, erittäin touhukas vauvanalku :). 

Kuva
Raskauteni on sujunut hyvin ja olen hyvinvoiva. Käyn jokapäivä lenkillä tai kuntosalilla. Kiinnitän huomiotani ruoan laatuun, kuten olen aina tehnyt. Karkkipäivä on lauantaisin (pulla silloin, toinen tällöin ei kaada tätä, heh) ja vitamiinien napsiminen kuuluu jokapäiväiseen tapaani. Kiukkupuuskatkin ovat menneet ohi..toivottavasti for good :). 

Kuva

Muutamia uusia vaatekappaleita olen ostanut, mutten äitiysosastolta (paitsi farkut ja sukkikset). Voisinkin tehdä näistä hankinnoista oman postauksensa. Ostin nimittäin ihanan marjapuuronvärisen tunikan, joka menee hyvin sukkisten ja saappaiden kanssa. 

Kuva
Vauva on erittäin aktiivinen. Liikkeitä tuntuu pitkin päivää ja se saa aikaiseksi hyvän ja turvallisen mielen. Otimme masukuvia muutaman rekvisiitan kera ja niistä huomaa kuinka masu on kasvanut! Oho! Omat farkut menevät vielä jalkaan (ei kaikki läheskään), enkä viitsi venyttää suosikkifarkkujani, joten belly belt on ollut todella hyvä kapistus ja tulen käyttämään sitä loppuraskaudessa vieläkin enemmän. Suosittelen sen hankkimista, jollei se vielä löydy vaatekaapistanne.

Kuva
Vauvan tavaroita on kertynyt jo aimo määrä johtuen siitä, että saimme kummipariskunnilta aika paljon lainaan tai kierrätykseen. Hyvä niin, sillä monia tarvikkeita kun ei tarvitse kuin muutaman kuukauden, maksimissaan vuoden. Nyt on maxicosin turvakaukalo ja rintareppu saatuina. Ihanahan noita vauvantarvikkeita on katsella ja hipelöidä... :)

Tällaista tänne tälläkertaa. Kaikki on hyvin ja aurinko paistaa! Nautitaan!

Ihanaa päivää kaikille, KK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...