23.3.2014

Perjantain asu

Pähkäilin edellisessä postauksessani perjantain vaatevalintaani. Musta hevonen pääsi ainakin osittain yllättämään ja päälleni valikoitui ilman sen isompaa vaatekriisiä kuvassa oleva kokonaisuus. Iisi meikki ja levällään oleva tukka ei myöskään aiheuttanut sen kummempia pähkäilyjä :)

Persikan väriset farkut ja beige huivi toivat toivotun väripläiskän muuten niin tummaan asuun. Ostin muuten nuo kengät joulukuussa (blogitekstiin tästä, kliks) ja vaikka miten yritin, eivät ne tuntuneet miellyttäviltä jalassa sen hetkisen turvotuksen vuoksi. Eli kengät olivat ekassa käytössä perjantaina ja täytyy myöntää, että lesti on loistava :).

Konsertin jälkeen menimme syömään La Famigliaan, josta suuntasimme Strindbergin kirjastoloungeen (kuvat sieltä) ja siitä Casinon kautta kotiin. Ilta oli oikein onnistunut ja oli ihana viettää aikaa Rakkaan kanssa kaksin tietäen Bebemme olevan hyvässä hoidossa kummiensa luona. Myönnettäköön, että parit puhelut ja teksarit tuli tehtyä illan aikana :).Haimme rakkaan Bebemme kotiin lauantaina aamupäivästä. Hänen "lomansa" kummeilla oli sujunut oikein mallikkaasti ja tyttö oli saanut olla keskipisteenä <3.

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! Tämä mama suuntaa tänään vielä salille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...