16.3.2014

Ristiäismekko

Nyt on hyvä syy hankkia uusi mekko kevääksi ja kesäksi. Meillä on nimittäin ristiäiset parin viikon kuluttua ja keväinen / kesäinen mekko olisi hakusessa. Mekon tulisi olla tarpeeksi juhlava tilaisuus huomioonottaen mutta myös tarpeeksi jokapäiväinen kesän kaupunkireissuja ajatellen. Niin, ja onhan minulla vielä muutama raskauskilo vatsanalueella kannettavannani (joita yritän parhaani mukaan sulattaa nämä kaksi viikkoa, heh), joten en halua myöskään näyttää makkaralta kuorineen ;).

Löysin netinsyövereistä kauniin yksilön, joka miellytti heti silmääni. Nyt vain kahlaamaan nettikauppoja läpi siinä toivossa, että löytäisin vastaavan. Yläosan leikkaus saisi ehkä olla hieman kevyempi, mutta muuten mekko on juurikin sitä mitä olen etsinyt. Menisi niin vaalean kuin vihreän / sinertävän neuleen yhdistelmällä. Ei muuta kuin www.yoox.com ja www.asos.com selaimeen ja kliks kliks :). Jos vaikka myös uusi maximekko sujahtaisi ostoskoriin...

Kuva
Onko teillä kesämekkohaaveita? Maxia vai lyhkäisempää mallia?

PS. Kun tuonne ulos katsoo, niin käsi hamuaa kummasti villanuttua päälle... hrrr... 
Kyllä se kesä vielä tulee... 

3 kommenttia:

 1. Ei varsinaisesti kesämekkohaaveita, mutta ristiäismekko sellaisia kyllä! Meilläkin on muutaman vkon päästä ristiäiset, ja alkaa pienoinen kriisinpoikanen iskemään. Ostin raskausaikana suuruudenhulluuspuuskassa itselleni vaaleanpunaisen hameen ristiäisiä ajatellen - eikä se mahdu päälle!! Raskauskiloja on edelleen muutama, ja vain kolme viikkoa aikaa.. Huh! :)
  Tsemppiä mekon etsintään! Tuu sitte kertomaan minkälaisen löysit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa dietti huomenna...Vikat kilot saatava pois, kun kaikki farkut eivät tunnu menevän kunnolla kiinni... Eli ei muuta kuin ruokakaapin sisältöön hieman muutosta :). Tulen kertomaan mihin mekkoon päädyin... jos siis löydän parissa viikossa sopivan ja joka kotiutuu hyvässä ajassa :) Tsemppiä sinne, kyllä ne vikat kilot karisevat pois :)

   Poista
 2. Oi oi, tässähän se ilta menee tuolla nettikaupassa pyöriessä. :) Kesämekko jos toinenkin olisi kyllä ihana vaikka varsinaista tarvetta ei ollut.

  Tsemppiä ristiäismekon metsästykseen, itsellä meni myös viime tippaan. Löysin mekon päivää ennen ristiäisiä, huh...

  -JJ-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...