12.3.2014

Fressi - koko perheen treenipaikka

Fressi veti pisimmän korren meidän treenivaihtoehtojemme valinnassa. Tärkeimpänä kriteerinä meillä oli sijainnin lisäksi lapsiparkki, koska näinollen voimme lähteä kuntoilemaan koko perheen voimin. Fressin lapsiparkki on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi ei sunnuntaina. Näin ainakin Espoonlahdessa. Parkki on auki aamupäivisin about kello 9.00-11.30 ja iltapäivisin/iltaisin kello 16.30-20.00. 

Kuva
Bebemme on vieraillut lapsiparkissa nyt kolme kertaa ja hän on joko nukkunut tai sitten köllötellyt hoitajan sylissä. Lapsiparkissa on hoitajia ollut yhdestä kolmeen, riippuen päivästä ja kellonajasta. Lapsiparkki on meille ihan ykkösjuttu! Pääsen aamupäivisin treenaamaan yksin ja sitten taas iltaisin voimme mennä koko konkkaronkka :). 


Kunhan pirpanamme hieman kasvaa, aukenee hänelle uusi, vaikkakin jo tuttu maailma lapsiparkin myötä. On ollut mukava seurata, kun äidit ja isit hakevat muksujaan omien treeniensä päätteeksi. Lapset selittävät suu vaahdossa mitä he ovat tehneet ja onko se "oma paras salikaveri" ollut tänään samaan aikaan hänen kanssaan. 

Treeni on maistunut tälle äidille entistäkin paremmin! Olen aloittanut treenin crossarilla/juoksumatolla ja jatkanut siitä staattisten pitojen kautta painoharjoitteluun. Tunnin tehokas treeni on valuttanut hikeä jo monta litraa ja mieli on ollut sen mukainen. Me like big time :)

Tänään on kotitreenin aika, sillä meille tulee vieraita illalla. Puolen tunnin tehokotitreenin jälkeen voi nauttia hyvällä omallatunnolla piirakkapalan tai jopa kaksi ;)

Bebemme valmiina lähtöön. Verrarihupparipäälle ja menoksi!

Miten teidän treenit sujuvat ja onko lapsiparkki tuttujuttu?

Iloa ja valoa päivään!

2 kommenttia:

  1. Voi että kun meidänkin lähellä ois lapsiparkillinen kuntokeskus! kivoja treenejä ja toivottavasti elo lapsiparkissa sujuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin kuntoiltiin ennen salilla, missä ei lapsiparkkia ollut. Parkki on osoittaunut aivan korvaamattomaksi mukavine hoitajineen. On ollut ilo viedä Bebe parkkiin ja hakea sieltä. Oletko muuten ehdottanut lähisalillesi parkin perustamisesta? Luulisi että toiveita olisi muillakin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...