15.3.2014

Matkasänkypohdintaa

Matkasänky on osoittautunut meidän seuraavaksi hankinnankohteeksi. Olemme nimittäin suuntaamassa kevään mittaan niin Savon-maalle sukulaisiin kuin Eurooppaan lomailemaan. Sänky on tarpeen myös silloin, kun Bebemme menee hoitoon kummien luokse. Matkasängyn tulisi olla kevyt ja pieneen tilaan menevä. Näiden kriteerien puitteissa aloin googlettamaan ja löysin muutaman blogin joista ammensin lisätietoa.

Päädyin lopulta sänkyyn, jonka saa taiteltua pieneen tilaan ja joka ei paina juuri mitään. Voiton vei Samsoniten Pop Up Travel Baby -"sänky", joka on kevyt (vain 0.8 kg) ja pieneen tilaan menevä. Ainoa miinus on sen käyttöaika, eli sänky menee meillä tämän kevään ja kesän sekä alkusyksyn. Suositusikä on noin 0-9 kuukautta tai siihen saakka kunnes Bebe pystyy istumaan tuetta. Jollain jenkkisivustolla suositusikä oli tosin pidempi; 0-18 kuukautta. Jos Bebe vain mahtuu sänkyyn ja sängyn pitää lattialla, niin uskon että sitä voi hyödyntää tuon 9 kuukauden jälkeenkin.

Ystäviltäni olen kuullut, että ulkomailla reissatessa vuokra-asunnoista on löytynyt matkasänky, joten voi olla että jatkossa emme enää kuljeta omaa sänkyä mukana.


Kuva

Olisi mukava kuulla onko teillä kokemuksia ko. 
matkasängystä tai / ja millainen matkasänky teillä on käytössänne? 
Miten olette toimineet ulkomaanreissuilla?

Mukavaa lauantai-illan jatkoa :)!

EDIT PS. Vauva ja lelut eivät sitten kuulu hintaan..ettäs tiedätte :D

3 kommenttia:

 1. Ennen kuin bebe alkaa istumaan, voi matkasänkynä käyttää riippukeinua. Tai vaunukoppaa. Meillä menee vähän hintsulle, että joudummeko raahaamaan ison matkasängyn reissuun vai riittääkö vielä riippukeinu. Se on niin kätevän kevyt (ja tyttö nukkuu siinä hyvin), joten toivon että siitä tulee meille matkakaveri. :)

  -JJ-

  VastaaPoista
 2. Hahahaa, repesin kyllä hieman kun katsoin nyt tuota Samsoniten matkasängyn kuvaa tarkemmin. Hauskahan se olisi saada sängyn kaupanpäällisiksi vauva. ;D

  -JJ-

  VastaaPoista
 3. HAHAHAH! Ajattelin ensin olla kommentoimatta tuota asiaa, mutta laitoin nyt editin siitä.. ettei kukaan VAAN luule, että baby ja lelut tulisivat kaupanpäälle :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...