9.2.2014

Storksak Elizabeth Camel hoitolaukkumme

*Yhteistyössä Bebelanen kanssa. Tuote saatu blogin kautta.*

Kirjoitin joulukuussa hoitolaukustamme, joka valikoitui monen muun hyvän joukosta. Valintamme oli siis Storksak Elizabeth Camel, johon olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä! Joulukuisen postauksen voitte lukea täältä, kliks.

Sain ilokseni valita yhteistyökumppanini Bebelanen hoitolaukkuvalikoimasta meille sopivimman yksilön ja valitsin kyseisen laukun sen monipuolisuuden vuoksi. Laukku on mielestäni myös erittäin kaunis hoitolaukuksi ja mikä parasta; se palvelee esim. läppärilaukkuna vauva-ajan jälkeen :).

Storksak Elizabeth Camel on kyseisen laukkumalliston lippulaiva ja keulakuva. Laukussa on runsaasti taskuja erilaisiin tarkoituksiin (varsinkin minulle, jonka käsiveskat ovat aina sisällöltään enemmän tai vähemmän kaaosteorioita. Eikä ole kerta tai kaksi, kun olen kaatanut laukun sisällön maahan/lattialle etsiessäni sitä kadotettua avainta tai huulipunaa... hahhahhah!).Mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista?
Nostaisin esiin laukun parhaimpina puolina topatun pullopussin, joka pitää maidon lämpimänä/kylmänä jopa 4 tuntia. Myös topattu vaipanvaihtoalusta on mieleeni sekä ne monet taskut, joista jo mainitsin. 

Laukun pääsääntöinen sisältö
Laukusta löytyy vaippoja, swaippeja, puklurätti, pyyhe, vaihtovaatteet (just in case), neuvolakortti, kertakäyttövaihtoalunen ja yleensä myös äidinmaidonkorvikepaketti ja tuttipullo. Mukaan mahtuu myös äidin tarvikkeita, esim. avaimet, puhelin, lompakko, huulipunaa tai -kiiltoa (toooosi tärkeät..heheheh) ja jotain pientä muuta riippuen mihin ollaan matkalla. Laukkuun mahtuu näppärästi kaiken edellä mainitun lisäksi myös läppäri tai iPad sekä muistiinpanovälineet. 


Storksak Elizabeth Camel In Action!
Muutama kuva Bugiksista ja hoitolaukusta. Olemme pääsääntöisesti käyttäneet MaxiCosia kaupunkireissuillamme, koska kaupunkipyrähdyksemme eivät ole kestäneet pitkiä aikoja. Kärrylenkeille taas en ole hoitolaukkua vielä ottanut mukaan. Tämä muuttunee tulevalla viikolla, kun ajattelin reippailla Tapiolaan joku päivä. 

Jos hoitolaukun hankinta on teille ajankohtainen, suosittelen lämpimästi pitämään mielessä tämän kyseisen malliston. Kauniita, yksilöllisiä laukkuja joiden käyttöikä ei jää vain vauva-aikaan :).

Iloa ja valoa sunnuntaihin!

PS. Bebelanella on nyt ALEN loppurysäys, tuotteet jopa -50%, klikkaa kauppaan. Kliks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...