1.8.2014

Lomavarpaat ja mukava tarjous lukijoilleni - Kauneushuone Kajo

*Yhteistyössä Kauneushuone Kajon kanssa*

Oikein nolottaa miten tämän tekstin postaaminen on totaalisesti jäänyt tekemättä. Onneksi kauniit ilmat jatkuvat, joten vielä ei todellakaan ole myöhäistä antaa jaloille kesähoito ja kynsille kaunis väri.

Kävin taannoin Kauneushuone Kajon sivupisteellä Pickalassa hoidattamassa jalkani. Edellisestä huollosta oli nimittäin luvattoman pitkä aika. Vaikka kesää on jo kulunut tovi (toinen tovi tulossa Pekka Poudan mukaan), niin kyllähän jaloista on pidettävä huolta jatkuvasti, joten suosittelenkin että hyppäätte autoon ja huristatte Pickala golfin kauniisiin maisemiin rentouttavaan jalkahoitoon.

Kauneushuone Kajon sivupiste sijaitsee Pickalan Makasiinissa, ravintolan välittömässä läheisyydessä. Makasiinissa voi kauneushoidon lisäksi varata hieronnan. Aika mukavat lisäpalvelut sanon minä :)!
Lue lisää tästä, kliks.


Jonna teki minulle jalkahoidon ja geelikynnet OPIn tuotteilla. Olen ollut supertyytyväinen kynsiini. Ne kun eivät rasita omia kynsiä juuri ollenkaan, sillä geeli muodostaa oman kynnen päälle suojaavan geelikuoren.

Jalkojen kylvetystä seurasi mahdollisten kovettumien poisto ja kynsinauhojen huolto, kuorinta ja naamio. Ennen naamiota Jonna hihkaisi, että hänpä ottaa ihokarvat uudella laitteellaan pois. Oli muuten aikas näppärä vehje eikä sattunut juuri yhtään.


Naamion jälkeen oli sitten se vaikein hetki... Kynsilakan valinta... Siinä menikin sitten tovi jos toinen... ;)
Valmista tuli! Mun varpulit sai kesävärin. 
Nyt ei muuta kuin ihana jalkahoito varaukseen. Jonnalle voi varata ajan niin Pickalan kuin Tapiolan toimipisteeseen. Pickalassa on muuten tutustumisen arvoinen ruokaravintola, joten kauneushetken lisäksi suosittelen lämpimästi Pickalan ravintolaa lounaspaikaksi. Toki paikalle voi huristella muuten vaan, jos jonain päivänä tekemisen puute nostaa päätään tai haluatte muuten hetkeksi karistaa kaupungin hälinän mielestänne.

Kuva Pickala Golf ravintola
Kauneushuone Kajon asiakasillasta voitte lukea tästä, kliks ja kasvohoidosta taas tästä, kliks.

Ja sitten lukijoille suunnattuun kivaan tarjoukseen, jossa kaksi vaihtoehtoa:)! Kauneushuone Kajo tarjoaa elokuun loppuun asti jalkahoidon ja OPIn kestolakkauksen hintaan 69 euroa. TAI jalkahoidon tavallisella lakkauksella (lakka omaksi) hintaan 59 euroa. Molempiin tarjouksiin sisältyy lahjana jalkavoide (arvo 15 euroa). Nyt ei muuta kuin varauksen tekoon! Varaukset / Jonna: 040 170 66 70. 


Iloa ja aurinkoa päiväänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...