18.8.2014

Uusi pyöräni: Insera Boulevard

Pohdiskelin taannoin myös blogin puolella tulevaa pyörähankintaa. Harkinnassa oli maastopyörän lisäksi pari kaupunkipyörää, joista voiton vei Inseran Boulevard -merkkinen ihanuus. Epähuomiossani luulin että pyörää saa vain kolmivaihteisena, mutta merkiltä löytyi ilokseni myös seitsemänvaihteinen, johon ihastuin kertapolkaisulla ;).

Aikaisemmat fillarini ovat olleet maastopyöriä, joiden ajomukavuuteen olen ollut ihan tyytyväinen. Mutta voi sitä mukavuuden tunnetta kun nousin Inseran kyytiin! Niin kevyt, niin mukava ja mikä parasta: saa polkea selkä suorana! Amsterdamissa vieraillessani olen polkenut ystävieni "mummopyörillä" tai vuokrannut Mac Biken ja pistänyt aina merkille kuinka mukavaa on polkea ryhti suorana samalla kun tuuli on visertänyt korvissa :D. Kyllä näilläkin pyörillä kovaa pääsee! Alla kuvissa minä and MacBike :).


Takaisin Inseraan. Seitsemän vaihteen, kauniin ulkomuodon ja värin lisäksi pidän kovasti kivoista yksityiskohdista eli nahkaisesta satulasta ja kädensijoista sekä hauskasta korista, jonka saa halutessaan irti. Itselläni kori tulee käyttöön; käsiveskalle, picnic -tarpeille ja muulle tarvittavalle tilpehöörille. Nappasin alla olevan kuvan Instagramistani, parempia kuvia myöhemmin kun pyörä is in action!


Seuraavaksi hankintalistalla on Tytölle istuin ja pyörän perävaunu. Emme ensin ajatelleet hankkivamme perävaunua, mutta muutama ystävä on sitä kehunut, joten ajattelimme hankkia sen pidemmille pyörälenkeille. Ystäväni kertoi heidän poikiensa  istuneen siinä vielä viime kesän lenkeillä (silloin 6- ja 4-vuotiaat), joten hintansa väärti se heille ainakin oli. Jospa tänä kesänä (syksynä) pääsisi pyöräilemään koko perheen voimin. Mies nimittäin hankki samanlaisen pyörän mustana.... :D.

Kunpa syksy näyttäisi kauneimmat puolet itsestään, ilman kovia sateita ja kylmyyttä. Silloin fillarointikin olisi mukavaa ja Tyttö saisi nauttia äidin ja isin kanssa vauhdin hurmasta!

Mukavaa alkanutta viikkoa ja iloa päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...