31.7.2014

Helkama, Insera, Tunturi... Pyörän ostoaikeissa

Meille kävi niin ikävästi viime syksynä, että pyörämme varastettiin. Eli uusien pyörien hankinta olisi viimeistään keväällä edessä. Nythän olisi oiva aika hankkia pyörät, kun alennusmyynnit ovat käynnissä. Kypärä tuli ostettua eilen, joten meloniosasto on nyt kunnossa ;).

Millainen pyörä sitten olisi hyvä? Olen pohtinut itselleni vähintään 7-vaihteista pyörää. En näe tarvetta suuremmalle vaihdemäärälle (entisessä taisi olla se 24, josta käytin vain muutamaa vaihdetta).

Nyt pohdinkin maastopyörän ja citypyörän välillä... Pari vaihtoehtoa olisi mielessä.

Inseralla olisi tämä kivannäköinen kaupunkipyörä, mutta vain kolmivaihteisena. Kiva kaupunkiin, mutta mites pidemmälle ajolle...

Kuva Polkupyöräkeskus
Toinen vaihtoehto Inseralta olisi tämä seitsenvaihteinen citypyörä. Hieman linjakkaampi kuin ylläoleva ja toivomallani vaihdemäärällä. Ei huono vaihtoehto ollenkaan.

Kuva Suomen Polkupyörätukku
Kolmas vaihtoehto on Tunturin maastopyörä, vaihteita 20 ja risat.
Kuva Bikeshop
Tällä hetkellä kuvien ja taustatietojen perusteella tuo keskimmäinen eli seitsemänvaihteinen citypyörä tuntuu parhaimmalta tähän elämäntilanteeseen. Ajoni tulisivat olemaan lähinnä perheen kanssa huristelua ja kuntosalille pyöräilyä. Onhan sitä ennen tullut sitkutettua 3-vaihteisella pyörällä montakymmentä kilometriä eikä tuntunut missään... :).

Millaisia pyöriä teillä on? 
Kokemuksia lapsen kanssa pyöräilystä otan mielelläni vastaan. Kiitos :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...