1.7.2014

Kohta sanotaan KIITOS Stokken newborn-babysetille

Kohta tapahtuu yhden aikajakoson päättyminen ja uuden alkaminen. Ässä nimittäin kampeaa itseään siihen malliin istumaan newbornsetissään, että vaihto babysetiin on ovella. Tsiisus. Vastahan se pieni käärö tuli kotiin ja teimme hänelle pesän ko. kaukaloon. Tämä kaukalo on ollut todella loistava meidän tarpeisiimme. Asumme kaksikerroksissa talossa ja vauvan siirtäminen paikasta toiseen onnistui vaivatta. Viikonloppuaamuisin suuntaamme alakertaan aamiaiselle telkkarin ja tallennettujen sarjojen pariin. Nappasimme tyttömme kaukalossa mukaan ja siinä hän köllötteli vieressämme nukkuen tai ihmetellen riippumassa olleita leluja. Nyt tämä samainen Bebe touhuaa leikkimatolla... time flies.  



Meidän Tripp Trappimme on tummanruskea ja pohdinkin tässä olisiko valkoinen babyset ihan typerän värinen tuolissamme... En edes tiedä mistä tämä valkoinen putkahti mieleeni :D. Ruskeahan olisi luonnollinen valinta ruskeaan tuoliin. Eli enköhän sitten kuitenkin valitse meille ruskean setin.

Kuva
Ja pitäähän sitä olla touhua pienelle ruokailijalle. Eli Stokken Table Set on myös hankinnassa. Eikös siihen voi laittaa myös omia kuvia; mikäs sen estäisi? Tämän avulla pysyy pöytä siistinä ja lapsi saa kivoja virikkeitä. Voi laskea vaikka apinoita ja flamingoja, puhumattakaan aakkosista ja numeroista. Ja pääseepä tästä aloittamaan sormiruokailunkin, kunhan tuo istuminen sujuu :). Pari viikkoa ehkä vielä ja sitten tapahtuu vaihto.

Kuva

Ehkäpä jonkinlainen siirtymäaika on paikallaan, vai onko? 
Oletteko siirtäneet kerralla heti istuimeen?

Hauskaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...