26.7.2013

Raskauden ensimmäinen kolmannes ohi

Pitkästä aikaa kirjoitan puhtaasti raskaudestani. Olin muuten kirjoittanut väärin yhteen otsikkoon, että raskausviikko 15 starttasi. No eikä startannut, kun se starttasi tänään. Eli otsikon korjaamiseksi menee.

Raskauteni tähän asti on ollut suht' helppo paketti. Olen voinut hyvin, lukuunottamatta niitä kolmea tai neljää viikkoa, jolloin huonovointisuus ja väsymys vaivasivat. Kertaakaan en joutunut käymään vessassa oksentamassa (kiitos siitä), mutta etova olo oli läsnä ja syömiseksi kelpuutin vain hedelmiä ja jotain cräkkereitä. Väsymys kesti hieman pidempään, eikä oikeastaan ole täysin hävinnytkään, sillä yöt ovat jostain syystä levottomia. Kirjoitan tästä oman postauksen, sillä siihen liittyy hieman muutakin. Anyway, välillä käyn pitkäkseni keskellä päivää ja vaikken nuku, niin ainakin lepäilen kirjan tai lehden seurassa.

Kuva lainattu täältä

Olen pyrkinyt urheilemaan sen 3 kertaa viikossa. Tosin nyt loman aikana tuo kolme kertaa ei ole todellakaan täyttynyt. Elokuun alusta sitten ruotuun. Ajattelin aloittaa uimisen kerran viikkossa ja salille yritän raahata itseni vähintään kerran viikossa. Ja kolmannen treenin teen kotona hyödyntäen crossaria, palloa ja painotankoa.

Kuva lainattu täältä
Paino ei ole noussut paljoa vielä. Vajaa kilo on tullut lisää ja juuri luin ostamastani kirjasta, että ensimmäisellä kolmanneksella paino yleensä nousee vajaasta kilosta vajaaseen kahteen kiloon. Toki nämä ovat yksilöllisiä ja eräällä ystävälläni paino kohosi huimiin lukemiin jo ekalla kolmanneksella. Masu "pullahti" esiin viikon sisällä ja en voi kohonnutta kumpuani enää laittaa "lomallasyömisen" piikkiin :). Tämä näkyy jo niin selvästi. Ihanaahan se vaan on ja nautin tästä koko sydämestäni <3!

Kuva lainattu täältä

Mielihaluja ei minulle ole tullut mitään. Ainahan suklaa maistuisi, mutta en ole himoinnut sitä enkä mitään muutakaan yhtään. Syön terveellisesti kaikkea tasapuolisesti. Olen hieman ruokafanaatikko ja aika tarkka ruoan laadun suhteen. Otan lisäravinteita ja pyrin pitämään hiilarit ja protskut tasapainossa unohtamatta kuidun tärkeyttä.

Fiiliksistä ja hormooneista sen verran, että känkkäränkkä ja leijonanmieli ovat läsnä välillä ja vahvasti, o-ou! Sanoinkin rakkaalle Miehelleni eilen, että kaikkea mitä suustani ulos päästän, ei kannata ottaa kirjaimellisesti. Harmistun ihan pikkujutuista ja saatan töksätyttää jotain tökeröä, jonka huomaan heti ja pahoittelen niin itselleni kuin muille. Kreisiä sanon minä!

Kuva lainattu täältä
Summasummarum. Hyvin voidaan, masu kasvaa ja fiilikset ovat känkkiksestä huolimatta loistavat!

Ainiin, niskapoimu-ultrassa ja verikokeissa kaikki hyvin. Bambsu vilkutteli ja heilui kovasti :).
Kirjoitan noista levottomista öistä erikseen... on nimittäin mielenkiintoista menoa mulla unissa!

Kuva lainattu täältä

Xoxo KK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...