8.7.2013

Täkin "möyhennys" jalkojenväliin... otsikko pahempi kuin itse teksti ;)

Niin, tykkään (pikemminkin: on tapana) möyhentää täkin jalkojenväliin, mikä ei ollut Miehen mielestä kovin kiva juttu, varsikin kun meillä yleensä on yhteinen peitto. Yleensä, paitsi nyt helteiden aikaan, kun minä tykkään nukkua peitolla ja Mies pelkällä lakanalla.

No anyway, surffasin Googlen pohjattomassa viidakossa ja törmäsin maternity pillow / pregnancy pillow -nimiseen kapistukseen.

Kuva lainattu täältä

Kuva lainattu täältä

Luettuani tyynystä enemmän ajattelin, että tämähän ratkaisee ongelmani möyhennyksen suhteen ja auttaa myös raskauden myöhemmässävaiheessa, mutta sitten takaa kumpusi ajatus nukkumisesta tyynyn eikä Mieheni kanssa. Toisaalta, tyyny näyttää erittäin mukavalta, joten hankinta menee vakavaan harkintaan. Varsinkin, jos tätä pääsisi kokeilemaan jossain. 

Mallejakin löytyy hurjan monia, ihan kuin vaunuja tai autoja...linkki Amazoniin

Keräsin monilta eri sivustoilta lisätietoa ja tässä pieni pähkinänkuorisekoitus löydöksistäni:
* helpottaa alaselän kiputiloja
* helpottaa nukkumista koko yön läpi (paitsi ne vessassa juoksut..eikö siihen ole mitään taikatemppua?)
* tukee vatsaa
* auttaa masuasukkia löytämään oikean asennon ja voi näinollen helpottaa synnytystä
* helppo kääntyä kyljeltä toiselle ilman tyynyn asennon vaihtamista
* voidaan myöhemmin käyttää imettämisen apuna.

Tässä vielä demonstraatiovideo, ilman möyhennyksiä :)
Uskon, että tyyny olisi ainakin minulle kaikkine selkäongelmineni hyvä ja etenkin siksi, kun tykkään tosiaan möyhentää sitä peittoa. Mitähän Mies tuumaisi, kun nappaisin tuon illalla "kainaloon" ja toivottaisin hyvät yöt? Hahahah? 

Löysin muuten Elloksen ja raskausaika-sivuilta samantapaisen. Raskausajan -sivuilla on kaikkea muutakin hyödyllistä. Pitänee perehtyä paremmalla aikaa.

Mitä luulette, olisiko teillä käyttöä ko. tuotteelle? Mylläättekö / möyhennättekö te peittojanne? Tunnetteko jonkun, jolla ko. tyyny on jo?

Xoxo KK 

2 kommenttia:

 1. Näyttää kätevältä, mutta mies voisi kyllä tuntea itsensä ehkä "kolmanneksi pyöräksi". :D Itselläni ihan tavan tyyny jalkojen välissä, peittoa en ole näillä helteillä kaipaillut, muuten sekin olisi siellä jalkojen välissä mytyssä. :)

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, juurikin tuolla sanalla "kolmaspyörä" ajattelin armasta miestäni :). Kokeilenkin tuota tyynyä. Uskon tosin, että silti tämä öinen myllärin elämä jatkuu ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...